Mi baja lehet a kutyámmal? Nagyon meg van ilyedve az egész család.
Figyelt kérdés
Reggel még semmi baja nem volt, aztán később észrevettük hogy rosszul néz ki, el akarja hagyni magát, fekszik szomorúan. Majd később az ölembe vettem, simogattam, aztán leugrott rólam és hányt valami fehér nyálkásat..nem is tudom, olyan rágógumi állagú volt. Aztán nagydolgát is elvégezte, széklete normális volt. De azóta is rosszul van, tejet adtunk neki de nem akarja inni, csak fekszik összekuporogva, persze néha sétálgat is, de az egész teste remeg. Amúgy a kutya fajtiszta törpetacskó , szuka. Természetesen ha délutánra nem javul, anyummal visszük az állatorvoshoz. De mégis mi lehet a baja? Mérget ehetett? Csak mert tegnap kiment a kertbe és elkószált a 3.szomszéd kertjébe, és ők szoktak mérget kirakni. De tényleg nem tudom mi történhetett.2011. jún. 11. 11:42
21/23 A kérdező kommentje:
már nem :(
2012. jún. 9. 21:10
22/23 anonim válasza:
o...sajnálom...és emiatt? vagy miért?:(
23/23 A kérdező kommentje:
már rég nincs velünk. Öreg volt már
2012. jún. 14. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!