Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámmal?...

Mi baja lehet a kutyámmal? Nagyon meg van ilyedve az egész család.

Figyelt kérdés
Reggel még semmi baja nem volt, aztán később észrevettük hogy rosszul néz ki, el akarja hagyni magát, fekszik szomorúan. Majd később az ölembe vettem, simogattam, aztán leugrott rólam és hányt valami fehér nyálkásat..nem is tudom, olyan rágógumi állagú volt. Aztán nagydolgát is elvégezte, széklete normális volt. De azóta is rosszul van, tejet adtunk neki de nem akarja inni, csak fekszik összekuporogva, persze néha sétálgat is, de az egész teste remeg. Amúgy a kutya fajtiszta törpetacskó , szuka. Természetesen ha délutánra nem javul, anyummal visszük az állatorvoshoz. De mégis mi lehet a baja? Mérget ehetett? Csak mert tegnap kiment a kertbe és elkószált a 3.szomszéd kertjébe, és ők szoktak mérget kirakni. De tényleg nem tudom mi történhetett.
2011. jún. 11. 11:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy ülsz a gép előtt, már elvihetted volna szegényt orvoshoz!
2011. jún. 11. 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mi a .....ért nem lehet elvinni állatorvoshoz? komolyan élvezed ahogy szenved vagy ezen spóroltok?
2011. jún. 11. 16:30
 13/23 A kérdező kommentje:
De már jobban van! Sokat fekszik még de már eszik és a tejből is magától ivott nem is keveset. Sétáltunk is...
2011. jún. 11. 16:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja, mert, ha te beteg vagy, akkor nem szoktad magad néha jobban, néha rosszabbul érezni?! A tej rossz a kutyának, főleg a tehéntej.
2011. jún. 11. 18:26
 15/23 Catz ***** válasza:
100%

Amugy a babezia ilyen alattomos. Egyik napon "halalos beteg a kutya", következö napon pedig semmi baja nincs. Utana azt veszed eszre (ha eszreveszed) hogy kaveszinü a vizelete es idöközben odalett a veseje es a maja, a vörösvertestjei pedig szetestek, a kutya pedig meghal.

A babezia lappangasi ideje a 2naptol akar a 2het is lehet.

Ha meg mergezes gyanuja all fenn, akkor pedig meginkabb nem szabad keslekedni.

2011. jún. 11. 20:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor te se menj orvoshoz akármilyen rosszul leszel, ha már bírsz járni!

Csak gratulálni tudok! Felelős állattartás, Magyarország, én így szeretlek!

2011. jún. 11. 21:42
 17/23 A kérdező kommentje:
A kutya teljesen jól van!!!
2011. jún. 12. 22:02
 18/23 anonim ***** válasza:
És előtte szenvedett egy csomót!!!
2011. jún. 12. 22:26
 19/23 anonim válasza:
Én kutyusommal akkor is volt iylen ha túl zsírosat evett és mikor elcittük okihoz adott neki hasfájáscsillapítót mert hányinger ellenit,méreg is lehetett,de babézia is, nem érzem a mondataid alapján,hogy rossz gazdi vagy és az állatorovos nem 2 forint,át kell gondolni mielőtt elviszi az ember. Szerintem annyit nem árt emgtenni óvatosság kedvéért,hogy felhívod az állatorvost és elmeséled,azt ismond el h már jobban van,a mérget is és azt is h volt benne kullancs. Ezek után ő azonnal megmondja,hogy be kell e vinned vagy sem és a telefon jóval olcsóbb mint a doki,akit valamiért a tb nem fizet....:S
2012. jún. 9. 19:35
 20/23 anonim válasza:
ja hogy ez nem idei kérdés:DDD akkor nem szóltam:D él a kutyus nem?:D
2012. jún. 9. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!