Milyen kutyát vegyek?
Ez lenne az első kutyám. Nagy testűt szeretnék. De olyat aminek elég lenne a reggeli és déli és esti 1 órás séta vagy görkorizás. És kennelben lenne addíg amíg nem leszek otthon. (ez kb 5 óra vagy kevesebb) Nos te milyen fajtát javasolsz?
Írd le milyen fajtájú és milyen neműt javasolsz...

Szia! Menhelyi kutyát ajánlom! Megmentesz egy kis életet, aki örökre hálás lesz emiatt!
Nekem sintértelepről lett kutyám, 4 hónapos volt akkor. Azóta már 8 éves nagyfiú, ő is nmagytestű, igazi kis bárány, persze kiváló házőrző, meg eléggé megijed a kinézetétől mindenki! Nagyon okos, bújós, imádom!
Szerintem fogadj örökbe te is egy kutyust! A nagyságából, a testalkatból, és a tappancsok méretéből meg lehet saccolni, h mekkora testű lesz!

nekem azon akadt meg a szemem, h kennelben tartanád, míg nem vagy otthon.
így ne legyen semmilyen kutyád...

Bordeauxi dog (Borgdói) és szuka mert nyugodtabb mint a kan, és a szuka kutyáit el is lehet adni ha esetleg lesznek.
nekem van 5 hónapos és 2 éves is és szukák.
először is nem olyan nyálas mint mondják.
elég nyugodt fajta aki csak akkor ugat ha muszáj de akkor a mély hangja igencsak tekintélyt parancsol.
az enyém a napi 4-6 óra bezárást jol birja bár a rászoktatás nem megy pár nap alatt.
nappal inkább pihenget a hűvösben de éjjel mindent őriz.
napi pár óra játék és séta elég neki. kb 1 éves korától lesz az a igazi játékos kutyus, mert addig lusta kicsit.
több gazdás, a kedvenc gazdijáért a tűzbe is megy. nekem pl volt tavaky egy 4 éves kanom, az széttépte a nagy vaddisznót mikor az erdőben nekünk jött, bár a kutya is belepusztult :((((((
igen erős fajta, rövidszőrű, és nagyon ragaszkodó. az 5 hónapos kutyám 2 napig bánatában nem evett mikor elutaztam.
remélem ezt választod. ha kérdésed van róla ird meg

labrador elég lusta kutya,nem kell neki sok séta,legalábbis a miénk sétál kicsit aztán lefekszik a lábunkhoz :)
amúgy nem értem mi a gond a kenellel,legalább nem tudják megmérgezni kerítésen keresztül...ha sétáltatva van,meg amikor hazaér kiengedi szaladgálni,az miért baj????

Hú köszönöm a sok választ....
De szeretnék megtanítani neki az összes trükköt. Mennyi van és mi a nevük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!