Most ezért lettem letolva!?
Volt a falunkban egy hirdetés, hogy egy kiskutya elveszett. Felhívtam a gazdáit, hogy tudom, hogy hol a kutya. Elmondtam mindent, elmentek kb fél óra múlva jött is a hívás, hogy én mekkora egy gerinctelen alak vagyok amiért így fájdítom a szívüket, mert kiderült, hogy ahol van most a kiskutya eszük ágában sincs visszaadni...És, hogy én, hogy képzelem, hogy felhívtam őket, hogy ezzel is szomorítsam őket.
Nem inkább megköszönni kellett volna, hogy segítettem megtalálni?
Nem értem a reakciót,talán csalódtak...na de akkor sem kellett volna igy beszélniük veled!
Lehet később felhivnak majd elnézést kérni,csak lenyugszanak:)
Amúgy meg te szóltál,és biztos nem tudhattad,hogy nem fogják visszakapni a kutyájukat...bár lenne megoldás nekik erre is:S
Komolyan, annyi nyomorult ember van!
Az nem a te hibád, hogy nem akarják visszaadni a kutyát.
De az is milyen már, hogy nem akarja visszaadni?!
Nem tudom, hogy volt-e rajta nyakörv, biléta, esetleg chip benne, de ha igen, akkor azt azért bizonyítani is lehet, hogy nem az övék. (igen, a nyakörvet/bilétát le lehet venni)
Az meg innentől kezdve lopás. Plusz azért a kutya az bizony odamegy a gazdájához, tehát elárulja magát, hogy hová is tartozik.
Legalább megtapasztalhattad milyenek a tipikus bunkó emberek. Egy: TE, honnan tudtak volna, hogy nem adják vissza. Gondolták tán becsöngetsz, beszélgetsz velük, még meg is kérdezed visszaadják-e a kutyát.
Kettő: Ez nem a te problémád. Örüljenek neki, hogy szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!