Hogyan szoktassam le a kutyámat a kunyerálásról?
Figyelt kérdés
ha eszünk mindig ott ül, és néz minket, soha nem etettük asztalról mindig ezt csinálja.2011. jún. 9. 15:41
2/9 A kérdező kommentje:
6hónapos volt 5.én
2011. jún. 9. 15:45
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozzatok vele, ne is nézzetek rá, egy idő után abba hagyja, mert tudja ,hogy feleslegesen próbálkozik.
5/9 zsuzsabazsa válasza:
Én is azt mondanám amit az utolsó.
6/9 léna.:) válasza:
Küld el a kutyát, úgy hogy egyenesen álsz, NYUGODT ÉS MAGABIZTOS vagy. És kezdj el előre fele haladni, de csak addig amíg szeretnéd, hogy jöjjön, majd menny vissza, ha utánad jönne megint utasítsd vissza!!!
7/9 A kérdező kommentje:
ezeket mind próbáltam már, de semmi :/
2011. jún. 9. 19:26
8/9 anonim válasza:
A pohár vizet is? Néhányszor nyakon öntöd és leszokik.
9/9 anonim válasza:
szia!
Én a mudim mellett meg is ebédelek, lenn fekszik a földön. és nem volt rá tanítva, annyit tettem érte, hogy nem adtam soha semmit, ha meg kérte, másfelé néztem, levegőnek vettem. Ma, ha előveszem a tányért nagymamámnál, lefekszik a szőnyegre. Az udvaron is ehetek bármit, nem ugrál érte.
1.5 éves kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!