Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jót cselekedtem?

Szerintetek jót cselekedtem?

Figyelt kérdés
Cigány szomszédaink vannak és igencsak putriban élnek, elég igénytelenek.Volt nekik egy kutyájuk akit álandóan láncon tartottak soha nem adtak neki enni és csak egy egy hordó volt neki ahova betudott bújni,de télen sajnos elpusztult,gondolom megfagyott.Majd hoztak egy másik kiskutyát akit ugyanúgy láncon tartottak és nemfoglalkoztak vele de egyszer valahogyan mégis kiszabadult és itt csavargott az utcán,én behívtam és befogattam szegénykémet,adtam neki enni inni(szegény nagyon éhes volt).Kb 1 hétig volt nálam aztán kénytelen voltam elvinni a menhelyre mert a 3 másik németjuhászom nembírta megszokni a jelenlétét mindig megtámadták és bántották.Pár nappal késöbb pedig hívtak a menhelyről,hogy egy család örökbefogatta a kiskutyát és nagyon jól van.Remélem ezzel nem okaztam neki lelki fájdalmat,hogy már amúgyis megszeretett engem és elvittem egy másik helyre más kutyák közé és most újra otthonra talát ahol szeretet veszi körül.
2011. jún. 9. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

értesítsd a ló ügyében a budapesti noé állatotthont4ők a legnagyobbak az országban, ők talán tudnak segíteni!

[link] van lómentő csportjuk is!

2011. jún. 9. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Kegyetlen dög vagy, hogy megmentettél egy kutyát, akaszd fel magad...

Gondolom ilyesmi válaszra nem számítottál, csak az ellenkezőjére. Én is csak azért írtam ezt le, hogy legközelebb ne kérdezz hülyeségeket. Jobb így a kutyának? Igen. Akkor jót cselekedtél? Igen! Minimális logika szükséges hozzá, meg egy kis önbizalom, hogy ne akarj se dicsekedni, se mások megerősítésére várni.

2011. jún. 9. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem hogy feletetted a kérdést, mert látni, hogy ilyen emberek is vannak legalább. Egyébként meg a ló ügyében tényleg próbálkozz meg a Noé Állatotthonnal, mert elég nagy szervezet, és talán tudnak segíteni.
2011. jún. 9. 15:56
 14/15 léna.:) ***** válasza:
Igen a menhely sokkal jobb neki!!!
2011. jún. 9. 18:08
 15/15 zsuzsabazsa ***** válasza:

Jobbat nem is tehettél volna!

A ló ügyében is intézkedj, de ne add ki magad a romáknak.

2011. jún. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!