Kutyahúgyszag mennyi idő alatt szűnik, vagy mivel tudom megszüntetni?
Figyelt kérdés
Szobatiszták az ebek, de néha egy-egy "baleset" becsúszik. Illetve az udvaron tömény wc szag van a jelölgetéseiktől. Hogy lehet megsemmisíteni a szagot?2011. jún. 8. 10:50
1/7 anonim válasza:
Benn a házban először domestossal takarítsd fel, utána pedig illatosított felmosóval. Erőssen szellőztes, és még légfrissítőt is használhatsz. Ha szőnyegre pisilt, akkor a vanish szőnyegtisztító szerintem jó ötlet, vagy ha a domestos megvolt, akkor egy egyszerű öblítő, amivel a ruhákat mosod. Kicsit öntessz rá és megvárod, míg megszárad. Udvarra nem tudok mit ajánlani :|, de talán ha a kutyuk gyakrabban lennének sétáltatva és nem az egész kertben szabadon engedve, hanem egy kisebb részen és csak este jöhetnének ki, akkor talán nem. Vagy nem tudom :S...
2/7 anonim válasza:
Nálam az van,hogy a kutya le van tiltva az udvaron a jelölgetésről. Séta közben lehet,de az udvaron nem. Én nem látom,hogy zavarná.
3/7 anonim válasza:
Van direk erre való tabletta. Én is egy hete adom nekik és már nincs húgyszag, nem sárgul a fű, ez nálunk bevált.
4/7 anonim válasza:
Nem írtam a nevét: Panzi Deofil tabletta
5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó hasznos.
Séta: napi kétszer az alap, de van, ha ráérünk és olyan az idő, hogy mégtöbbször is.
Udvar: mivel nem vagyok 24 órában itthon, így elég nehéz lenne megtiltani a hugyozást.
A tablettának utánanézek.
2011. jún. 8. 11:21
6/7 anonim válasza:
Én sem vagyok itthon 24 órában,de ha megtanítod,hogy nem szabad, akkor sem fognak odapisilni,ha nem vagy otthon.
7/7 kutyák és macskák válasza:
A lakásban kár használni ez ellen légfrissítőt!
Ha megvolt a baleset, fertőtleníts, utána tiszta ecetes vízzel mosd át a felületet és hagyd megszáradni.
Nagymértékben ritkulni fog a baleset is, meg a benti vc is, mert nem lesz szag maradék amit az öblítő NEM fed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!