Milyen kutyából "látni" M. o. -n a legtöbbet?
Múltkor voltam egy kutyakiállításon én ott a legtöbbet közép-ázsiai juhászkutyából láttam, utána amstaff majd basset hound. Német juhászokból és goldikból is volt szórványosan, de nem olyan sok.
Én úgy tudom, hogy a közép-ázsiai olyan 5-10 éve gyakori M.o.-n ,vagy még kevesebb. A német juhászok pedig világszerte gyakoriak és itt is az volt még egy pár éve, és mostanra már egyre kevesebbet látni belőlük. Ti milyen fajtákkal találkoztok a legtöbbet? Ezen a kiállításon ugyan nem sok volt, de én ismerek egy pár + még látok is sokat az ír farkas kutyákból is.
A kérdésedet rosszul fogalmaztad meg.
Az, hogy a KIÁLLÍTÁSON milyen kutyák jelennek meg, nem tükrözi az országban a tartott kutyák mennyiségét.
Pl az nj-ket nem a küllemkiállításokra viszik bemutatni jellemzően, hanem a fajtaspecifikus kiállításokra.
Sajnos, a mai anyagi helyzet miatt egyre kevesebben választják a kiállításosdit.
Nem rosszul fogalmaztam meg, csak azt is elmondtam, hogy kiállításokon milyen fajtákat látok a legtöbbet.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!