Bullmasztiff! Vélemény? Olyan kutyát keresek aki jó személy és házőrző illetve család centrikus. Igazából lakásba lenne de úgy tudom hogy közel se akkora a mozgásigénye mint az átlag kutyának. Ráadásul szeret a falka közelében lenni!
Már miért ne lehetne lakásban???? :-O
Nálam is bent van a szobában három kutya, abból kettő nyálazik minden nap.
Bár nekem nem bullmacim van, de rendesen lóg sokszor a cipőfűző, és ha megrázza magát akkor röpül szana-szét.
Úgy kell a lakást szobát kifesteni, hogy lemosható legyen. Én hetente vakarászom a faltól kezdve a szekrényt, de nem számít, legalább sűrűn van portalanítva is egy úttal. ( máskülönben talán fél évente porolnék szekrényt )
És igen van mikor pukiznak, akkor a legjobb mikor megyünk melózni vagy jövünk haza, és ha nincsen hely a buszon, nekünk garantáltan lesz. :-D
Én tartottam bullmacit lakásban (sajnos már meghalt), és amíg dolgoztam, addig csak aludt :) Nem ugatós, imádja a gyerekeket, aztán, ahogy kinéz, nem nagyon kell házőrzőnek lennie.
Nekem innen való a kutyám. A tenyésztő nagyon kedves, bármit kérdezhetsz tőle, megmutatja a kutyáit, sztem az egyik legjobb tenyésztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!