Mitől fog a kölyök spitz úgy kinézni mint egy maci?
Mert ezek ugye pomerániai törpe spiccek? nem?
DE alapból nem ilyen, úgy hallottam bizonyos fajta samponnal kell megmosni, h ilyen legyen a bundája.
UI: Egy csaj ismerősőm kérezte tőlem ezt, nem engem érdekel, tehát ponnt les*arom ha beírogattok ide oltásokat, ha jól esik csak adjátok ki magatokból. Viszont ha valaki tudna értelmes váalszt adni azt megköszönném.
Magyarországon össz két kennelben van igazi pomerániai szóval szerezni elég nehéz lenne.
Ez nem speciális sampon hanem szerintem csak sima volumenizáló, fehérítő samponnal lettek megmosva. A szemük meg a PS és a közeli fotózás eredménye. Ezek kiskutyák.
Egy felnőtt pomerániai ilyen:
itt meglehet venni mindent ami kozmetikához kell: [link]
szerintem mint írtam fehérítő sampon,balzsam és volumenizáló sampon van rajta plusz valószínűleg ki van főnözve.
Photoshoptól:) Ezek amorf, beteg kiskutyák. Nyitva van a kutacsuk és ettől van ilyen "édi" hatalmas fejük. A szőrüket pedig photoshoppal fehérítik és dúsítják:)
üdv
egy pomi tenyésző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!