Merre vigyem? Veszélyes.
Az lenne a problémám, hogy nem tudom a kutyám rendesen sétáltatni mert az egyik oldalra németjuhász és vlami puli keverék van, KINT-.- Másik fele ha megyek kiugrik egy vizsla!
Néha a németjuhászok bent vannak, akkor arra szoktam menni...De mikor kerülőt tennék, mert ha a másik oldalról megyek a vizsla nem tud kijönni. Viszont arra van egy Rottweiler ami ugrál, ma is majdnem kijött! Merre tudnám vinni? Imád sétálni és ha nem tud az rossz:( Valami megoldás?
Majd megpróbálom! Csak szerintem a kerítés közelébe se valami biztonságos menni!...
Köszi a válaszokat!!
Szerintem is írj nekik levelet!Vegyél paprika spray-t!!Mikor sétáltok, és kijön egy kutya, nyugodtan fújd le!
Felénk is iszonyú sok a kóbor kutya, nálam mindig van paprikaspray! Egyszer kinn volt az utcán 1 kaukázusi és egy bernáthegyi, én meg a 4 hónapos tacskómmal sétáltam.Elővettem a spray-t és lefújtam őket.
Előző!
Nekem is van, de még nem használtam. Nem veszélyes rád nézve, ha fúj a szél? Arra gondolok, hogy nem fújja vissza rád, vagy a kutyádra?
Paprika sprayt?
Nem igazán tudom az ilyen dolgokat, de azt hány éves kortól lehet használni?
20:26 vagyok
20:38nak:én eddig kb. 8x használtam, de nem fújta vissza rám a szél a spray-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!