Ki hogy oldja meg a kutyái ellátását, ha elmegy pl. nyaralni pár napra?!
panzió, szomszédok, rokonok, barátok...
én mondjuk viszem őket magammal.
Megkérsz rokont,barátot,hogy gondozza,vagy panzióba viszed.
Esetleg megbízható ismerőst keresel,aki pár ezer forintért bevállalja a kutyaszitterkedést.
A kutyatáp adagoló jó ötletnek tűnik.
Magammal vinni nem tudom őket, mert 2 pici gyerekkel és a férjemmel megyek az ország másik felébe konzultációra. Az kilőve.
Szomszéd itt 2 van eléggé "elhagyatott" helyen lakunk.
Az egyik szomszédba van 3 gyerek, nem hiszem hogy ezzel töltené az idejüket, a másik szomszéd szinte sosincs otthon, mert dolgozik. Rokonoktól, barátoktól is messze lakunk.
Az egyik unokatesóm (aki szintén messze lakik), gondoltam hogy megkérdezem nem jönne el addig ide, de megbízható ez, mivel a kutyák nem nagyon ismerik. Sőt a kicsi még nem is találkozott vele.
Kutyapanzió esetleg. Szeretném ha itthon maradnának végülis ők őrzik a házunkat.
Hát ez így nehéz...ha azt akarod, hogy őrizzék a házat, akkor mindenképp keress valakit, aki naponta 1-2 alkalommal rájuk néz.
Én nem merném teljesen egyedül hagyni a kutyámat napokra.
Nem tudsz valami barátot odaköltöztetni addig?
Én általában vagy a szüleimnek, vagy egy kutyás barátnőmnek adom, ha ezek valamiért nem lennének elérhetőek, akkor viszont panzió, de csakis az ismerős sulis oktatóknál.
Az kizárt, hogy napokra egyedül maradjanak. Azért is kérdeztem itt is meg, hátha kapok valami jó tippet.
köszi mindenkinek
Neten adj fel hirdetést, írd meg, hogy hol laktok.
Nyári munkának tökéletes egy fiatal számára. Még ha utaznia is kell egy kicsit. Kutyasétáltatás, etetés, szerintem egy állatbarát örömmel vállalja.
De akkor tényleg megbízhatót keress, és érdemes előtte egy kicsit ismerkedniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!