Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 15 hónapos kan, fedezhet már?

15 hónapos kan, fedezhet már?

Figyelt kérdés
Befedezte a szukám,és nem tudom készüljek-e az alomra.Egy pár,azzal nincs gond,de még a következő tüzelésnél szerettem volna.
2011. jún. 5. 16:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Készülj.
2011. jún. 5. 16:22
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
már ivarérett szóval készülhetsz....
2011. jún. 5. 16:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Egyszer egy 11 hós kutyám csinált volna kölyköket,a terveim ellenére,és nem lett belőle semmi.Kinőtte magát,kifejlődött,megerősödött,és utána már nem maradt üres szuka a vele fedeztetés után.Csak azért kérdezem,mert nem vizsgáltattam be a spermát,és sajnos igazi akrobata,de szerintem repülni is tud.Mert majdhogy nem a kulcslyukon szivárgott be a szukához.
2011. jún. 5. 16:37
 4/21 anonim ***** válasza:
70%
Mi a fenéért szaporítasz?
2011. jún. 5. 16:50
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
így van, miért?
2011. jún. 5. 17:14
 6/21 anonim ***** válasza:
37%

Kell a kölykök árából egy kis zsebpénz,nehéz időket élünk...

15 hónaposan még meg sem lehetnek a tenyésztéshez szükséges minősítések+az összes eü.szűrés.

2011. jún. 5. 17:48
 7/21 A kérdező kommentje:
1 HPJ hiányzik a junior championhoz+tenyészszemléje megvan.Eü szűrésből PRA+ a patella luxatióról van csak,de nem is kell más.(ezekre hajlamos fajta)Nem is a kannal van a gond,ebből a szempontból,de a szuka is csak JCH,és ha vemhesült,lehet az is marad,mert hosszú szőrű,idén már biztos nem lesz kiállítható állapotban.
2011. jún. 5. 18:32
 8/21 anonim ***** válasza:
47%
Injekció esetleg?Vagy már késő?
2011. jún. 5. 18:33
 9/21 A kérdező kommentje:
Nagyon veszélyes,az egy hormon bomba.Nem lenne későn,de nem merem.Kisebb a baj ha megmarad az alom.De a legjobb az lenne,ha nem sikerült volna.Nekem eddig még egy fedezésből sosem volt kicsi.Progeszteron mérés nélkül legalábbis.A szuka fizikailag kész,és mire mindkettőnek megvan a minimum eredménye arra a kan is kész lett volna.De kicselezett.
2011. jún. 5. 18:38
 10/21 anonim ***** válasza:
vagy csak Te voltál felelőtlen...mindegy, egy biztos annyira húú de komolyan nem foglalkozhatsz velük,mert akkor ilyen kérdést nem tettél vna fel, hanem tudnád rá a választ és a többit nem is kommentálom...
2011. jún. 5. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!