Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kíváncsi vagyok ti hogyan...

Kíváncsi vagyok ti hogyan cselekedtetek volna?

Figyelt kérdés
A kislányom ment az anyával az utcán és egy kutya meg akarta harapni mindenkit meg akart nem csukta be a gazdája sose.Két házzal mellettünk történt és a kutyám egy,1 éves rottweiler észre vette hogy a feleségem meg ijedve kiabál védi a kislányunkat és próbálja elzavarni a kutyát.A rotim majd nem helyből át ugrotta a kerítést és meg volt őrülve mert ment volna oda meg védeni őket.Én is ahogy meg hallottam szaladtam kiengedtem őt is és meg ölte a kutyát egy pillanat alatt.Volt ennek már előzménye is mert jöttek haza a feleségem és a kislányom biciklivel és a feleségem lábába beleharapott a kutya.A feleségem meg ilyedt mert nem tudta hogy meg bírja e védeni a kislányunkat és ha nem így cselekszem valószínűleg nagyon megharapja a kislányomat mert őt támadta.És egy másik kérdésben amit kiírtam leszólt egy illető hogy ez engem minősít hogy hagytam hogy széttépje a kutyám a másik kutyát.Szülők válaszát várom inkább ők hogyan cselekedtek volna.Pillanatok alatt kellett döntenem hogyan védem meg őket.És arra a gondoltam a kutya a leghatásosabb mert én mire oda szaladok megharapja a kislányomat a rotim pedig csak gyorsabb.Nagyon szófogadó kutya és imádja a kislányomat is.Nagyon nyugodt csak abban a helyzetben volt vérmes,de akkor is minket védet.
2011. jún. 5. 12:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Oké, akkor ne legyen igazam,te vagy a hős apa,én viszont az aki gyerekpszichológiával foglalkozik. Tisztában vagy azzal,hogy a gyermekednek ez pszichésen mekkora trauma lehetett?

Egyébként ez a sztori hülyeség. Ha a kutya támadni akart volna,akkor rég nincs lányod,mire kiérsz. Szerintem a feleséged fel sem tudta mérni a helyzetet, de mindegy,ha szerinted okos ötlet volt,gratulálok. Remélem nem fog gondot jelenteni egész éjjel a rémálmából felriadó gyereket vigasztalni.

2011. jún. 5. 20:34
 22/31 anonim ***** válasza:
13:08..latszik hogy nem ertessz a kutyakhoz..van egy bizonyos kutyacsoport:harcikutya..remlik? ezek nem arrol hiresek hogy leallnak mert a masik kutya vinnyog..ezeket evszazadok ota arra neveltek hogy megoljek az ellenfelet..tobb ilyen van,roti,pit bull,shar pei,akita is..es meg sok mas..de egyesek kozulok mint a rottweiler is meg a pit bull sokkal inkabb hajlamosak erre..egyszeruen a verukben vannemszamit hogyan neveled..nekun is volt rottweilerunk..nagyon kedves,imadnivalo baratsagos kutya volt..es imadta a gyerekeket..de egyszer amikor jatszodtam a masik kutyankkal,az felugrott ram jatekosan es harapdalt..a roti azthitte hogy komoly ezert nekirontott es leverte rolam hogy megfagyott bennem a levego..ezutan torkon ragadta a masik kutyankat(egy kis spaniel..) es felhasitotta a nyakat..nagyapam egy lapattal utotte,hogy ne olje meg a masikat..
2011. jún. 5. 23:38
 23/31 anonim ***** válasza:
elozo vagyok...mellesleg 16eves..anyameknak egy cegjuk van es a hazunk itt van emellett..nekem van 3kutyam,koztuk egy dog..es nagyon idegesitenek a kobor kutyak..mert fertozik az enyemeket,ha kinthagyok valamit szettepig meg meg sorolhatnam..de en a dogot ugy tanitottam be,hogy parancsra tamad..es akarhanyszor bejon egy kutya a ceghez,en az enyemeket rauszitom..a szomszedos ceg kutyaja is atjott..szornyen idegesito dog..atbujik a keritesen,ugat,ideszarik,aztan mikor odamegyunk visszaszalad..multkor kicseleztuk es sarokba szoritottuk..a kutyaimat 10percen at uszitottam,hogy ugassanak a fulebe..aztan a falkavezerre raszoltam hogy harapja meg,az meg nyakoncsipte mire ez a kutya nekitamadt onvedelembol..ugye mondanom sem kell hogy mi lett vele..?:) pedig ez egy jo nagy kutya volt..30 kg korul..de a levegobe teptek szet mert nem ult csendben..siman csak meg akartam tepetni hogy tobbe ne merjen az enyemek szemebe se nezni,de o elkovette azt a hibat hogy megcsipte a falkavezer szukat..szoval most a kerdezot akarom vigasztalni..nem kell ahhoz ilyen komolya helyzet alakuljon hogy ezt tedd..en csak nem turom meg a teruletemen a koborkutyakat..aki vedik azt a koborkutyat azok nem kepesek felfogni esszel,mire kepes egy koborkutyakbol osszeverodott falka csinalni..nagyon sok esetben kineznek egy embert,gyereket es szettepik..mert?mert elvezik a letszamfolenyt..
2011. jún. 5. 23:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok mindenkinek,aki szerint jó ötlet gyerekek előtt kutyákat verekedtetni,telepen levegőben kutyátszéttépetni...
2011. jún. 6. 00:14
 25/31 anonim ***** válasza:
00:14 majd ha mar megtámadtak a koborkutyak másképp fogod ezt látni.. Különben mi baja lenne a kislánynak? Semmi!!! Az h nem is fogja fel mi történik és elfelejtene de akkor jönnek az emberek hogy jajj kislanyom nem kell félni .. Holott el lehetne intézni annyival jogy a jó kutya bünteti a rosszat de majd kibekulnek.. Stb
2011. jún. 6. 07:47
 26/31 anonim ***** válasza:

Támadott meg kóbor kutya,nem is egyszer. Falun lakom,itt az a szokás,hogy nem zárják a kaput. Viszont ha úgy is támadott,hogy velem volt a kutyám,és védett volna,akkor is azonnal letiltottam, mert többek között neki is baja lehet. Pl. elkap valamit.

Az meg,hogy a gyerek nem érti, hülyeség. Látja,hogy a másik kutya vérzik,és tudja,hogy ha vérzik,akkor fáj. Innentől nem fogja érteni,hogy miért hagyják,hogy fájjon a kutyusnak. De még ha erre be is meséled,hogy bünteti, akkor is azt hogy meséled el,hogy a kutyus nem mozog,nem kel fel?

Én a mai napig emlékszem,pedig 4 éves voltam, hogy a papa megölt egy kutyát, mikor rátámadott a jószágokra. Nekem is azt mondták,hogy azért,mert rossz volt,megbünteti a papa. Na,ettől nem lett jobb. Szinte a mai napig hallom a sírását. Ez akárhogy nézed,trauma a gyereknek,pont azért,mert nem érti. Az ő kis fejében ilyenkor sok minden lejátszódik,és ember legyen a talpán,aki majd minden felmerülő kérdésre egészséges választ ad.

2011. jún. 6. 12:48
 27/31 anonim ***** válasza:
talan majd ha elmeselik hogy a csalad rotija mentette meg akkor inkabb buszke lesz mint szomoru egy olyan kutya miatt aki veszelyeztette az eletet...
2011. jún. 6. 15:44
 28/31 anonim ***** válasza:
nagyon jól tetted
2011. jún. 7. 10:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Több dolog sántít ebben a történetben. Jól tetted, hogy megvédted a gyereked, de ahogy tetted az nem jó.
2011. jún. 9. 01:59
 30/31 anonim válasza:
Jaj ezek a széplelkek, hát hihetetlen..Az nem okoz traumát a gyerekben ,ha egy kóbor nagy kutya rátámad az utcán és szétharapja valamelyik testrészét ,neki vagy esetleg az őt védő anyjáét?Nem egy ilyen eset volt már!Eszem megáll ..Nemtudom mi volt,de valószínűleg arréb mentek a kislánnyal nem ott kötöttek fogadásokat a viadalra..azt meg el lehet intézni annyival ,hogy megvédte a kutyája és többet nem kell félnie az utcán a kóbor ebtől.
2011. jún. 9. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!