Kíváncsi vagyok ti hogyan cselekedtetek volna?
Szülő vagyok. Soha nem engedném,hogy a kisfiam előtt tépjen szét a kutyám egy másikat. Ha már egyszer megharapott,akkor nem viszem arra a gyereket. Gondolj bele,hogy a kislányodnak milyen trauma lehetett ez az egész. EGyébként pedig azzal a kutyával tényleg baj van,amelyik megöl egy másikat,ugyanis a kutyáknál az egészséges ösztön az,hogy ha a másik megadja magát,akkor vége a harcnak.
Szintén felelőtlen dolognak tartom,hogy a gyerek mellé kiengedem verekedni a kutyát. Csak egy félrecsúszott harapás,és a gyerek kezébe kaphatnak, vagy fellökik.
Igenis, felelőtlennek tartalak,már eleve azért,mert arra vittétek a kislányt, amerre tudjátok,hogy ott a kutya,vagy ha muszály,akkor paprika spray, stb, nem harcjelenet egy gyerek előtt.
A kislányod végignézte???
Ha normális hatóságok lennének az ilyen kóbor kutyát azonnal begyűjtenék ,gazdáját úgy megbüntetnék hogy megérezze,de itt addig várnak amíg egy gyereket megnyomorít egy ilyen eb ,aztán sajnálkoznak nagyokat .Pontosan tudom ,nekem is rotim volt,mennyi ilyen kiengedett kutya támadt ránk, és mindig a gazdájának állt feljebb mikor jól megtépte a másikat! Ha kiskutya lett volna sokszor csak az üres pórázt tudtam volna hazavinni mert szétszedik,vagy engem harapnak össze.
Teljesen jogos védelmi helyzet volt az említett eset,főleg egy ilyen nagytestű támadó kutya nagyon veszélyes ,mire előkapja a sprayt már megharapta a gyereket.
Imádom az állatokat, de három gyermekes anyaként azt mondom, hogy a gyermek testi épsége mindenek felett!!!
Bármilyen kutya fajta szeretheti a gyerekeket, csak nevelés kérdése az egész.
Én a te helyedben még a gazdáját is lecsaptam volna, mert az ő hibája, hogy elpusztult az a szerencsétlen kutya, mert ő nem nevelte meg a kutyáját!
Aki meg előbb sajnál egy kutyát mint egy gyereket, annak sose legyen egyik sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!