Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a szomszéd...

Mit csináljak a szomszéd kutyájával? Ez már nem mehet így tovább.

Figyelt kérdés

Az én kedves szomszédomnak 4 rotija meg egy nagyobb testű keverék kutyája van. Úgy van megcsinálva a kerítésük, hogy a kutyák a házukról ki tudjanak ott ugrani. Kb fél éve az lett a szokásuk a kutyáknak, hogy kiugranak és rendszerint a kapum előtt fekszenek. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, csakhogy szörnyen agresszívek. Van egy kistestű 4 hónapos kutyám akit ugye kéne vinni sétálni, de így lehetetlen. A mai nap is 2 és fél órát vártam, hogy be tudjak menni, mert nem lehetett a házamat megközelíteni. Polgármesterrel puszipajtások tehát neki esélytelen szólni.

Mit tegyek?

2011. jún. 4. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszerűen kihívod a rendőröket,vagy eszkábálsz egy sintérbotot,befogod az egyiket,berakod a kocsiba és elengeded a határban.

Egy percig nem hagynám,hogy másik kutya veszélyeztesse a kutyámat,vagy engem.

2011. jún. 5. 01:47
 12/14 anonim ***** válasza:
ha a ház területén kívül van, elvitetheted... ez tényleg nem állapot. de meg is mondhatod a szomszédnak, hogy ha nem tartja a kutyáit szigorúan a kerítésen belül, hívod a sintért.. és ha van egy csöppnyi esze, rögtön kiköti a kutyáit (:
2011. jún. 5. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért azt jó lenne tudni, hogy nálatok milyen sintér van. Sok helyen az országban tragikusak a körülmények. Egy kutya sem érdemli meg, hogy a gazdája hülyesége miatt a "pokolba" kerüljön.
2011. jún. 5. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
hivj ki egy jarort hatha megtamadjak es akkor elovi oket..akkor meg megszabadulsz a gondtol es meg azt a segg embert is megbuntetik..
2011. jún. 6. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!