Jó élete lehet szegény kutyának?
Lehet hogy nem bántják ezt a kiskutyát de jó neki hogy ennyire királyi élete legyen??
Szerintem rossz neki, miért nem feküdhet ő csak egy dobozban mint a többi kutya!?
Ti tartanátok ilyen ágyikóban a kutyátokat??
az én idősebb benti kutyáimnak is normál (szövet) kutya ágyuk van, miért lenne normális egy hideg dobozban feküdnie? Nálunk a kennelekben is hőszigetelt, hőfüggönyös kutyaházak vannak.
Ennek a kiskutyának vannak játékai, lehet kicsit csicsás az ágya de ízlések és pofonok
Az én kistestű kutyámnak is hasonló baldachin-os ágya van és még sosem panaszkodott... Neki mindegy miben alszik, én meg jópofának és viccesnek tartom az ilyen ágyakat, úgyhogy senki sem jár rosszul.
Leértékelve vettem 2000 Ft-ért, nekem megérte, bár ennél többet nem adtam volna érte.
Nem "milliós" kutya, nincs elkényeztetve, a környéken a csodájára járnak az emberek, hogy mennyire kedves, aranyos, jólnevelt, barátságos kutya. Tehát normális gazdája vagyok.
Az, hogy egy kutyának strasszos a nyakörve, vagy vicces franciaágya van, nem feltétlenül jelenti, hogy "királyi" élete van. Bár ha az lenne, sem értem, mi ezzel a baj, még mindíg jobb, mintha éheztetnék, vernék, vagy szaporítanák, nem? Vagy szerinted a kutya szenved ebben az ágyban? Megáll az ész.
Szerintem neked kellene szégyelned magad, amiért egy kép ilyen "ítélkezést" vált ki belőled.
Miért lenne jobb a te kutyádnak, attól, hogy dobozban alszik? Az én kutyáim is kanapén alszanak este, napközben meg kint vannak és sétálunk, dolgozom velük, szóval nem "puhányak", hogy a szavaiddal éljek. Ha a kutyának nem lenne kényelmes, akkor nem tudnák a gazdái rávenni, hogy az ágyban aludjon.
Abból nem lehet megítélni, hogy ki milyen kutyatartó, hogy egy kényelmes, bélelt papírdobozban, avagy gyémánttal kivert lakosztályban fekszik a kutya. Ugyanis ez a kutyának teljesen mindegy, ha a gazdinak tetszik a strasszos nyakörv és egyébként jól tartja, neveli a kutyát, akkor én ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Vannak ennél nagyobb problémák is, mint hogy néhány kutya több ezer forintos ágyikóban alszik, foglalkozz inkább az állatkínzás, szaporítás megállításával.
Attól, hogy a kutya egy párnán alszik és nem fa aljzaton (deszka, OSB), attól nem lesz puhány. Akkor lesz puhány, ha a gazdája is olyan, és ha úgy van kezelve!
A szín, forma (rózsaszín párna, csillogós nyakörv, stb.) a kutyának egyáltalán nem számít, csak a gazda hóbortja, magamutogatása. De ettől még nem lesz rossz a kutyának (a táskában hordott, plüssállatként kezelt társasági kutyák egy másik kategória!).
Inkább legyen a kutya fekvőhelye rózsaszín a natúr bármi helyett, minthogy verjék, éheztessék, elhanyagolják, láncon tartsák, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!