Szerintetek szép ez a Palota pincsi kutya?
Ez nem az én kutyám ( googlézott ) kép .(:
De nekem ilyesmi pekingi palotakutyám van .
Szerintetek szép ez a fajta ?
Utolsó tévedsz.
Nem kell csinálni semmit sem a bundájukkal, eredendően ilyen dús és sörényes. Én alig bírom lelapogatni a (fajtatiszta) (valódi) Pekingi Palotakutyám szőrét a nyaka körül és a hátán/oldalán...
Kérdező. Attól még, hogy a kutyád nem fajtatiszta, még értékes, ugyanolyan szerethető kutya, mint a többi. Viszont fogadd el (vagy ne...), hogy az általad linkelt képeken az úgynevezett palotapincsik láthatóak, amik nem Pekingi Palotakutyák, hanem a szaporítók által Tibeti terrierből, Pekingi Palotakutyából és Japán Chinből összekevert mix, amit pincsinek hívunk. És ugyan néha a (tudatlan) emberek a fajtatiszta Tibetit, Pekingit és Chin-t is pincsinek hívja, attól még a pincsi nem egy gyűjtőfogalom, ami ráillik erre a három fajtára. Ez van, törődj bele.
És ne ragaszkodj az (ostoba) elméletedhez, miszerint Magyaroszágon nincs Pekingi Palotakutya, ugyanis nagyonis van, például egy itt fekszik az ölemben, és ő nem pincsi kérlek szépen, hanem Pekingi Palotakutya, akit egyébként Mo.-on vettem valódi tenyésztőtől, törzskönyvel együtt.
Egyébként senki nem azt mondta, hogy egy hétköznapi pincsi feleannyit sem ér, mint egy fajtatiszta Pekingi Palotakutya, ezt szerintem csak te gondolod így, ezért ragaszkodsz hozzá, hogy márpedig a te kutyád legalább olyan fajtatiszta, mint bárki másé, meg amúgy is, Magyarországon nincs is Pekingi. Aztán azt mondod, hogy te Pekingi tenyésztő vagy... ott voltam az előző kérdésednél is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!