Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép ez a Palota...

Szerintetek szép ez a Palota pincsi kutya?

Figyelt kérdés

[link]

Ez nem az én kutyám ( googlézott ) kép .(:

De nekem ilyesmi pekingi palotakutyám van .

Szerintetek szép ez a fajta ?

2011. jún. 4. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Fajtisztának biztos fajtiszta, hacsak nem nyávog vagy patája van, mert mint már ezerszer elmondtuk a faj a kutya a fajták meg a pekingi, golden retriever stb. Így maximum arról van értelme vitatkozni, hogy vajon fajtatiszta-e ez a kutya.

De te biztos jobban értesz hozzá, hiszen az alapfogalmakkal is látom tisztában vagy...

2011. jún. 4. 20:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok kedves kérdező,h a link tökmindegy,h külföldi v nem, a Pekingi Palotakutya mindenhol ugyanolyan!Keress csak rá bátran! Egyébként szép a kiskutya,de ez van...
2011. jún. 4. 20:11
 13/25 anonim ***** válasza:

Előző voltam...

[link]

2011. jún. 4. 20:14
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy magyar kennel honlapja: [link]

Vagy itt is külföldiek a képek?

Ne légy már ilyen szánalmas, lásd be, hogy nem neked van igazad. Attól, hogy valakinek van kutyája, nem ért egyből hozzájuk.

2011. jún. 4. 20:22
 15/25 anonim ***** válasza:
[link] Felülről a 6. sorban,a 2. és az 5. kutyát nézd meg.Az egyik Tibeti terrier a másikat pekinginek írják,de az csak annyira pekingi mint a tiéd.Az oldalon láthatsz igazi pekingiket is.Jó nézelődést.
2011. jún. 4. 20:24
 16/25 anonim ***** válasza:
Tibeti spániel,bocsi
2011. jún. 4. 20:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Én nem annyira szeretem a pincsiket, de én azt mondom, hogy egy kutyusra se mondhatjuk azt hogy csúnya.
2011. jún. 4. 20:26
 18/25 A kérdező kommentje:

Magyar országon így néznek ki a pincsik !!!

[link]

2011. jún. 4. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Van törzskönyve? Ha van akkor pincsi, ha nincs akkor keverék, ez nem a kiállításról szól.
2011. jún. 4. 20:37
 20/25 A kérdező kommentje:

Na találtam a neten egy közeli képet !

Na az enyém ezzel Egyezik meg 100%-kosan !

Itt már látszik a kutya pofija , és ne azt nézzétek hogy milyen duss a szőre MERT NEM AZ SZÁMÍT !

[link]

2011. jún. 4. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!