Pontosan mi az a kutyás tábor?
Köszi :)
És oda el lehet menni olyan kutyával is, aki nem tud semmit (mármint nincsen tanítva olyan különleges dolgokra), csak hobby célból tartott?
És a kutyával csak egy gazdi mehet?
Mehet ha jól tudom több, mert külön van, hogy mennyibe kerül a kutyának, gazdinak Pl: gazdi 35.000.- kutya: 10.000
minden további kutya: 5.000.- Szóval mehet ötbb gazdi, több kutya, csak gazdiéknak akkor többe kerül. vannak egyébként olyan táborok, hogy kell valami vizsga, de van olyan ahova nem kell. DE: ami mindenhova kell, az a stabil behívás, mert az ilyen táborokban sok a szabadban sétálás. Jövőre én is megyek a goldimmal, de most még nincs ivartalanítva, chipeztetve, majd nyáron lesz mind a kettő. Úgyhogy jobbnak láttam idén még várni.
Én a népszigetes táborba megyek az idén. Semmilyen előképzettség nem kell, csak annyi, hogy jól szocializált kutya legyen és ne tüzeljen.
Ez Zalaegerszegen lesz egy kempingben, egy tó partján. Sok-sok kutyás program, feladatok, gyakorlások, játékok, meg persze strandolás, pihenés.
Nem voltam még soha, úgyhogy a pontos menetét nem tudom, de itt egy csomó fotó meg beszámoló a korábbiakról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!