Hogyan szoktassam össze a stafford kiskutyáimat? SÜRGŐS-FONTOS!
Van két 3 hónapos staffordom. 2 hete volt kupírozva a fülük, ígyhát elcsuktuk őket egymástól, nehogy a nagy játszásban szétszedjék a varratokat egymásnak. Ámde már egy ideje ha összevannak engedve brutálisan verekednek, a farkukat sem csóválják, rendesen bunyóznak. Valaki legyenszives irja le mit tegyek hogy újra összeszokjanak! :(
+infó róluk ha fontos lenne: testvérek, az egyik kan, a másik nőstény, minden nap kilett cserélve melyik-melyik helyen lesz. (egyik teraszon, másik az udvaron), játékokbol ugyanolyat és ugyanannyit kaptak, evés idő pedig egyszerre van mindig! HELP!!! :(
utolsó-igazad van, a kutyák is mind egyéniségek :) ezértis háborodtam fel az ilyen dumákon, hogy "hamarosan áshatom el az egyik kölyköt"...meg stb...
a jó gazdi rájön, melyik módszer hatásos a kutyájánál. énis kipróbáltam több módszert, (kivéve a fizikai bántalmazást) és végül egy kis-kirándulás segített. már 2-3 napja olyanok mint a megszelidült kisbárányok. :) Nagyon elégedett vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!