Miért van, hogy külföldön egyre több helyre engedik be a kutyákat, Magyarországon pedig egyre több helyről tiltják ki?
Pl. munkahely, strand, park. Inkább kéne valami olyan,hogyha leteszek egy engedelmességi vizsgát, vagy valamit,ami bizonyítja,hogy a kutyám nem árt senkinek,engedelmes, nem pisil-kakil összevissza, akkor bevihetem. De ennek semmi értelme,hogy a sok bunkó kutyás miatt ki vagyunk tiltva mi is.
Vagy csak szerintem van rosszul így?
Egyetértek.... itt ez az iszonyú meleg, a kutyámat mindig kicsit megfürdettem a közeli park kis csobogólyában... imádta.... és kell is neki... erre majdnem megbüntetett a rendőr... A világ éegaranyosabb kutyája... még a szájába is nyukálhatnak... pedig bull terrier keverék... de kineveltem...
Nem tudom miért kell ezt az aranyos dögöket azokhoz az elkapatott ebekhez hasonlitani... akit csökkent értelmiségű gazdáik agresszivitásra nevelik.... Sajnálom azokat a kutyákat....
Em meg azért van mert a magyar állam egy nagy rakás %!@*.... de nem itt akarok politizálni....
Én legalább annak örülnék ha kialakitanának egy parkot a városban ahol kutyákkal lehet lenni....
Vagy ha már nem lehet bevinni,akkor csinálnának olyanokat, ahova be lehet. Oké,legyen tilos a szabadstrandon fürdetni,úsztatni,de akkor legyen nem messze egy kutyás strand. Ha nem lehet futtatni a parkban,akkor legyen kijelölt futtató. Mert tőlünk pl. 40 km-re van a legközelebbi, és az azért nem lehet elvárni,hogy napi 2000Ft-ot elutazzak;hogy futhasson a kutya.
Szóval idiótán van kialakítva,az tuti.
Engem tegnap előtt megbüntettek,mert szájkosár nélkül sétáltattam a 3 hónapos kölyökkutyám,ugyanis a helyi rendelet,hogy 30 cm marmagasság felett kell a szájkosár. Gratulálok hozzá.
"Egy 5 kilós kutya, ölben. Mi a francot tud ártani?"
Élelmiszertörvényről hallottál már, higiéniás követelmények, meg egyéb ilyen "baromságok", amik a kutya méretétől függetlenek.
Lehet fikázni, de nekem is volt 3 németjuhászom, nem vagyok kutyaellenes, de az alapvető dolgokat betartottam.
Alapvetően egyetértek, mivel kutyás vagyok és jól nevelt kutyáim vannak és mert sokat járok külföldön kutyával és tudom mi van. Ám azt is tudom, h a magyar ember nem csak kutyatartásban hanem az élet más területein (vezetés, más emberekkel való kommunikáció, segítség stb) kulturálatlan, és a legalapvetőbb szabályokat sem tartja be. Sajnos a normálisak szívnak a hülyék miatt. És sajnos ez nem égető és szavazatszerző kérdés h ezzel bárki is foglalkozzon.
Első: h szupermarketbe (értsd: élelmiszer boltba) külföldön sem mehet be kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!