Külföldön mennyibe kerülne egy border collie kölyök?
Kérdés h ez mikor jön össze...mert ugye Brill most kijutott a VBre. Te mikor szeretnél?
Illetve itt az Iggys:
ezt meg nem értem annyira, mert én úgy tudom h már megvolt a fedezés... de lehet h tévedek, de mintha Iggy gazdája valami ilyesmit mondott volna.
Azt meg lehet kérdezni h te hol és milyen kuttyal agilityzel?
Készülj föl h egyáltalán nem lesz fáklyás menet. Én, úgy h nem kevés tapasztalatom van, rendszeresen járok szemináriumokra is, rengeteget szívok Suvival. Nagyjából újra kell tanulnom agilityzni. Ha nincs olyan edző mögötted aki meg tudja mondani h egy ilyen kaliberű kutyával hogy kéne, akkor önmagadtól nagyon nehéz - pláne ha tapasztalatod sincs. Én azt tanácsolom h kezdjél el szemikre járni nézőnek. Most volt itt Jaakko Suoknuuti - abból nézőként is rengeteget lehet tanulni (a cseheknél lesz az Eo után - nézőként érdemes lenne menned, ha komolyan gondolod), ill. novemberben jön Dave Munnings - ha érdekel.
Győr, Tráj Tomi jó :o) Pozsonyt nem ismerem ilyen téren...de mintha Roman Lukacék ott edzenének, és akkor ő is nagyon jó :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!