Ha nem engedem a vízbe, vihetem a strandra?
A nagy melegben amúgy se megyünk, 2 éve a fiam, Őt se teszem ki főni :)
De elméletileg tiltva van,hogy bevigyem,vagy nincs?
Megbüntetnek,vagy nem?
Mert ha nincs ilyen törvény,akkor nem igazán érdekel. Azzal nem jöhet,hogy bántja a gyereket,hiszen akkor lesz 5 hónapos,tehát igencsak kölyök, másrészt ott a 2 éves gyerekem. Ha azt nem bántja, akkor az övét sem.
Tiszta gáz, hogy itthon nem lehet levinni. Annyiszor látni,hogy nyugaton az emberek a tengerparton kutyáznak. Itthon meg...
Én vagyok az UFO a családban is,mert megmondtam,hogy vagy kutyástól nyaralok, vagy sehogy.
Úgy gondolom, hogy amelyik strandra nem lehet kutyát bevinni (még a partra sem), akkor az ki van táblázva. Ha nem találkozol táblával, akkor nem csinálsz olyat, amit nem lehetne. Ha van tábla, és mégis beviszed, akkor az úgy szívás. Akkor tényleg megbüntethetnek. Ha nincs, akkor hiába szól bárki, hogy zavar (nem pisil-kakil-ugat-nyüszít), nem vagy köteles elmenni onnan, hiszen nem tiltja semmi, hogy ott legyen a kutya.
Jó nyaralást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!