Mit lehet tenni a rosszindulatoskodó szomszéd öregasszonyokkal?
Városban olyan helyen,ahol sok kutya végzi a dolgát,akkor is büdös lesz egy idő után,ha a szilárd végterméket összeszedik a gazdik.
A felgyülemlő vizelet ugyanis büdös,nyáron főleg,vonzza a legyeket stb.
Ahova egy kutya pisil,legtöbbször oda fog a többi is,és bizonyos idő után a szag zavaró.Ez van.
Én is kutyás vagyok,de a kutyám általában lefolyó felett pisilt,míg Budapesten kényszerültünk lakni.
Büdös nem a fűben lesz, hanem a betonon. Ha a kan kutyák oldalba pisilik a házat, az tényleg büdös. Ezért az enyém tudja is, hogy csak füves területen pisilhet.
Most érted, jövünk-megyünk, közlekedünk a városban. Kocsikra nem szabad, oszlopra nem szabad, kukára nem szabad, sarokra nem szabad. Zöldbe se szabad? Csak a futtatóra? Nem mászkálhatok a városban a kutyámmal? Amúgy jártál már zárt kutyafuttatón?
Kizárólag azok a gazdák vannak bent, akik nem tudják kézben tartani a kutyájukat. Nekem rendszeresen szólnak, hogy légyszi ne menjek be, mert agresszív a kutyájuk. Gyakoriak a verekedések, meg a labdát ellopó kutyák, a gazdáikkal, akik nem tudják a kutyájuktól visszavenni a labdát.
Kössz, kihagyom. Jól szocializált kutyát nem vagyok hajlandó kitenni ennek, mi, normális kutyások nem tudunk a futtatóra járni, mert nem tesszük ki a kutyánkat a sok kezelhetetlen rosszul szocializált kutyának, akinek kerítés kell, mert a gazdájuk nem tudja őket vissza hívni.
hát mondjuk én azért viszem a kutyáimat futtatóra, hogy társaságban legyenek...nem azért mert nem bírok velük!! minda 2 kutyát sétáltatom, de nem lehetnek csak pórázon. elengedni máshol meg nem fogom, mert nemakarom hallgatni a visongó gyereket, szüleiket és időseket. és valóban én sem nagyon örülök a póráz nélküli kutyáknak. az a baj hogy nem mindenki tudja megfegyelmezni őket és mégsincs póráz (most én is általánosíthatnék h minden póráz nélküli kutya fenevad ls potenciális veszély kutyákra, gyerekre, betegekre, öregekre...). van nálunk IX.kerben egy pár aki a kan staffordját sétáltatja póráz nélkül, ami még hagyján lenne ha bírna vele. akedvencem hogy a kutya simán átrohan az én kutyáimhoz a kocsik között az ut másik oldalára...és elég egy ilyen béna és már meg is van a baj. de én sem gondolom minden póráznélüli gazdiról hogy hülye vagy hogy béna...
Kedves Kérdező!
én egy kicsit vehemensebb fajta vatgyok és visszaszólnék, bár valóban jobb a békesség.
én még este 11kor viszem ki a kölyköt csak pisilni és az a zárt telepünkön van, de nem a virágos hanem a füves részen. még senki sem szólt be.
Szerintem egyszer szólj vissza, hogy lássa nem vagy te papírkutya:-), de ha folytatja már csak legyints rá. neked se jó ha minden nap eljátszátok a vitát. oszd ki, aztán vagy csendben marad, vagy nem. de ne folytasd a vitát tovább szerintem.
23:14
Sokan azért viszik a kutyákat a futtatóra hogy ott végezze el a dolgát.És attól mert más kutya nem jön ki más kutyájával arról nem a gazda tehet.A kanok általában nem szeretik a kanokat a szukák meg más szukát.Nem kell általánosítani. Ha meg beakarja vinni a kutyát akkor mindenki várja ki a sorát.10-15 percet szerintem mindenki tud várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!