Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való nekem?

Milyen kutya való nekem?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd egy kutyát venni olyan 1-2 éven belül de nem tudom hogy milyen kutya lenne nekem a legmegfelelőbb.Most németjuhászunk van és nagyon szeretem őt de a saját kutyám nem akarom hogy németjuhász legyen mert nekem túlzottan alázatos,azt szeretném hogy kicsit lazább legyen.A kistestű kutyát nem szeretnék,szeretném hogy játékos legyen,de ne túlzottan(A tesómnak angol bullterrierje van és nekem hosszútávon már idegesítő)könnyen tanítható és ne legyen az a szabad akaratú típus.Egyedül sosem lenne,napi egyszer mennék el vele sétálni de akkor erdőbe vagy dunapartra és több órára,otthon tanítanám,kutyaiskolába járnánk.Én labradorra,a border collira vagy vizslára gondoltam,szerintetek melyik kutyafajta lenne a legmegfelelőbb?
2011. jún. 1. 16:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:D

Nagyon tetszenek a vizslák,volt aki már mondta hogy szerinte a vizsla a nekem való.

2011. jún. 2. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Labrador
2011. jún. 5. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is Labii

[link]

2011. jún. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!