Josera Junior? Vélemények? Tapasztalatok?
Nekünk bevált! Szerette, most is Joserát eszik, szép a szőre, és aktív. Szerintem jó lesz a kutyusodnak.
(A pedigree és royal canin párosításon jót nevettem:D, jól látod van egy kis különbség a minőségük között:D)
Én is ajánlom :) Azzal etettem olyan fél éves korától, nagyon szerette. Viszont figyelj az adagolásra, az enyém kicsit meghízott tőle, tudom, ez az én hibám :)
De 10 hónapos korában váltottam az Active-ra, abból ugye kevesebb kell, szóval szépen leadta a felesleget, mostmár szép sovány, izmos.
A Pedigreet meg felejtsd el :) Amúgy más nem kell a táp mellé, maximum, ha marad a ti kajátokból egy kis husi, zöldség, gyümölcs, az sosem árt :)
Szia! Én is szívből ajánlom neked a Joserát! A kölykök gyönyörűen fejlődnek tőle, erős a csontozatuk, gyönyörű a szőrük, jól érzik magukat! A székletük sokkal kevesebb, mint amikor Royallal etettem (ez azt jelenti, hogy sokkal jobban hasznosul a táp).
Mi nagyon szeretjük, a felnőttjeink az Active-ját eszik.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!