Mi a véleményetek az angol bulldogról?
Figyelt kérdés
Nem kertes házban lakunk,de elhatároztuk,hogy veszünk egy kutyát.Volt már kutyánk,de nem tudom,hogy ez jó ötlet-e.Az apámnak megtetszett és nem tudom,hogy belemenjek-e.2011. máj. 31. 17:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jópofa kutya, ha másnál látok egyet mindig nagyon tetszik, de én magamnak nem tartanék. Azt mondják sok gond van vele, hamar megbetegszenek, és sokat fingik.
2/7 anonim válasza:
Én nem tartanék angol bulldogot, tényleg nagyon kényes fajta, egy csomóféle betegségre hajlamos.
3/7 anonim válasza:
Nekem van és imádom. Fajtajellemzőkkel ellentétben futóbolond :)
4/7 anonim válasza:
Nekem mindig únszinpatikus volt,már csak azért is mert ez a fajta az ember nélkül már rég kihalt volna.Aztán kaptunk egyet.2 hét alatt mindenkit levett a lábáról.Felnőtt szuka volt.A "volt" csak azért,mert mire mindenki megszerette,egyik percről a másikra,felfújódott,és elpusztult.Mindenféle előjel nélkül.2 hetet töltött nálunk,de azóta is siratom.Ennek ellenére sem merném még egyszer vállalni.Még másét,megőrzésre sem.
5/7 anonim válasza:
Nekem mint kutya, nagyon tetszik. De viszont, valóban nagyon kényes fajta, sok betegség jellemző rá. Rövid orrszerkezete miatt légzési problémák, stb.
6/7 anonim válasza:
Nem tartanék ilyen fajtát, mert nagyon nem tetszik.
7/7 xnorkax válasza:
Elég kényes fajta, én nem merném bevállalni. Amúgy kinézetre nekem nem annyira tetszik, de ettől függetlenül aranyos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!