Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Leonberger vagy kaukázusi...

Leonberger vagy kaukázusi juhász egy 15 éves lány mellé?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretne egy kutyát, melyiket érdemesebb szerintetek?

Jól bánik a kutyákkal, de nem volt neki még sok.

2011. máj. 31. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem elég egyértelműen leonbergi...

Lehet, hogy a lányod elbírna vele, de ezt előre nem tudhatjuk...

Én 20 éves lány vagyok,és elbírok a kan KÁJommal, de ehhez szerencse is kell, én egy jó kutyát fogtam ki.

Viszont én heti 5 napban vele voltam és neveltem, foglalkoztam vele, na meg volt már KÁJom, és van másik 2 kutyám is, így nem ért váratlanul, hogy bizonyos helyzetekre hogy reagáljak...

A lányod a suli mellett nem tudna elég időt a kauval lenni...

Leonbergi kezelhetőbb, inkább családi kutya:)

2011. máj. 31. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp leonbergi. Nekünk is az van és mellesleg az utcán állandóan kaukázusinak nézik. Egy leó is tud önfejű lenni, csak épp olyankor sem veszélyes, tehát nagyon nem tudtok melléfogni vele.
2011. máj. 31. 17:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Most beszéltem egyik ismerősömmel, akiknek kau kutyáik vannak és most fialt 8 kölyköt.

Neki a lánya 19 éves és 4 éve kapta meg az első kau kutyáját a lány és semmi gond nem volt vele, imádják a lányt a kutyák.

Szülők nyugisak, akkor a kölyköknek is olyannak kell lenni nem?

2011. máj. 31. 17:59
 14/18 anonim ***** válasza:

najó figyelj mi itt hiába beszélünk hogy a kau nagyon könnyen veszélyes tud lenni ha nem a fajtának megfelelően bánnak vele de folyamatosan a kaut hajtogatod úgyhogy vegyél azt.

nem is értem minek tetted fel a kérdést...

2011. máj. 31. 18:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha valami eldöntött tény, akkor minek kell megkérdezni? Nem kaptál megerősítést, és mégis...

A gyerek jelleme mindig olyan, mint a szülei jelleme? Azé is aki nevelőszülők mellett nő fel?

2011. máj. 31. 20:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Jó-jó..bocsi, csak valahogy nagyon szimpatizálok a kuakkal...

de most ez a nevelőszülős hogy jön ide?

ha arra gondolsz,hogy nevelés kérdése, akkor igen..gyerek is lehet bármilyen, csak tudni kell megnevelni.

2011. máj. 31. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlen örökli a kölyök a szülei jellemét. Jó kiindulási alap, ha nem idegbetegek a szülők, de a lényeg az, hogy milyen környezetben szocializálódik.

Én biztosan soha nem vennék kaut, mert nekem nem szimpatikus a jelleme. Ha neked meg a kau jön be és a leó nem tetszik, akkor viszont nincs értelme hezitálni. Olyan kutyát tarts, ami számodra kedves, ne olyat, amit mi javasolunk. A te döntésed, neked kell viselni a jó és a rossz következményeit is.

2011. máj. 31. 21:35
 18/18 anonim ***** válasza:
SZerintem kaut vállasz és legalább örzi a házat is :D Am akkor is vehetné kaut ha a lányod kissebb lenne nem bántaná Sőtt vigyázna rá ,mert a családhoz tartozik de attól idegent keményen támadná.Am nm tom nektek mi jelenti a jó szülőket(valószínű hogy a kaukázusi kinézetű de jellembe cseppet sem hasonlító elpunyult kiállítási vonal)
2011. jún. 28. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!