Leonberger vagy kaukázusi juhász egy 15 éves lány mellé?
Nagyon szeretne egy kutyát, melyiket érdemesebb szerintetek?
Jól bánik a kutyákkal, de nem volt neki még sok.
Szerintem elég egyértelműen leonbergi...
Lehet, hogy a lányod elbírna vele, de ezt előre nem tudhatjuk...
Én 20 éves lány vagyok,és elbírok a kan KÁJommal, de ehhez szerencse is kell, én egy jó kutyát fogtam ki.
Viszont én heti 5 napban vele voltam és neveltem, foglalkoztam vele, na meg volt már KÁJom, és van másik 2 kutyám is, így nem ért váratlanul, hogy bizonyos helyzetekre hogy reagáljak...
A lányod a suli mellett nem tudna elég időt a kauval lenni...
Leonbergi kezelhetőbb, inkább családi kutya:)
Most beszéltem egyik ismerősömmel, akiknek kau kutyáik vannak és most fialt 8 kölyköt.
Neki a lánya 19 éves és 4 éve kapta meg az első kau kutyáját a lány és semmi gond nem volt vele, imádják a lányt a kutyák.
Szülők nyugisak, akkor a kölyköknek is olyannak kell lenni nem?
najó figyelj mi itt hiába beszélünk hogy a kau nagyon könnyen veszélyes tud lenni ha nem a fajtának megfelelően bánnak vele de folyamatosan a kaut hajtogatod úgyhogy vegyél azt.
nem is értem minek tetted fel a kérdést...
Ha valami eldöntött tény, akkor minek kell megkérdezni? Nem kaptál megerősítést, és mégis...
A gyerek jelleme mindig olyan, mint a szülei jelleme? Azé is aki nevelőszülők mellett nő fel?
Jó-jó..bocsi, csak valahogy nagyon szimpatizálok a kuakkal...
de most ez a nevelőszülős hogy jön ide?
ha arra gondolsz,hogy nevelés kérdése, akkor igen..gyerek is lehet bármilyen, csak tudni kell megnevelni.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlen örökli a kölyök a szülei jellemét. Jó kiindulási alap, ha nem idegbetegek a szülők, de a lényeg az, hogy milyen környezetben szocializálódik.
Én biztosan soha nem vennék kaut, mert nekem nem szimpatikus a jelleme. Ha neked meg a kau jön be és a leó nem tetszik, akkor viszont nincs értelme hezitálni. Olyan kutyát tarts, ami számodra kedves, ne olyat, amit mi javasolunk. A te döntésed, neked kell viselni a jó és a rossz következményeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!