Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szoktatok kutyával sátorozni?...

Szoktatok kutyával sátorozni? Olyankor a kutya bent alszik a sátorban? És hova teszitek ha épp valamit nélküle kell csinálnotok?

Figyelt kérdés

És nem lesz nagyon koszos a sátor? Mármint engem amíg ott vagyunk nyilván nem zavar a kosz, de hogyan takarítod ki a kutyaszőrt egy sátorból?

Vagy visztek ilyenkor boxot is és ott tároljátok a kutyát?

Ebben a hónapban fesztiválozni is meg táborozni is megyek kutyákkal, és még nem tudom, hogy mire kéne készülnöm, ami magamtól nem jut eszembe, úgyhogy bármilyen ötlet jól jön :)

2011. máj. 31. 12:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmatam. Ha csak nincs nagyon hideg, akkor kb a lehetetlenséggel egyenlő, hogy nappal a sátorban tudj tartózkodni, mert olyan meleg van. Legalábbis nekünk minden egyes alkalommal így volt. Mondjuk a kutyás táborban nappal nem is nagyon kell majd bemenned, mert fogtok majd mást csinálni.

Ja és még egy tapasztalat: semmilyen cuccot ne hagyj a sátrad előtt... xD Én egyszer tettem és azonnal elvitte valakinek a kölyökkutyája...

2011. máj. 31. 13:11
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
ja - nappal persze semmit sem szabad a sátorban hagyni, főleg kutyát nem :) Kutyát sem szátorban, sem mellette nem hagynék - boxban sem! Abban pont olyan meleg van, mint a sátorban, ha nem melegebb... amíg pl. wc-re mész, bízd valaki msára a kutyát, de semmiképp ne hagyd egyedül - főleg más kutyák között ne.
2011. máj. 31. 13:31
 13/28 A kérdező kommentje:
Ja, egy vécé nem gond, kutyák között sem. Ha azt mondom, hogy ül és marad akkor ülnek és maradnak még kutyák között is.
2011. máj. 31. 13:58
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem olvastam végig, ne haragudj de nekem az ugrott be először h vegyél olyan sátrat, ami "több szobás" mert annak van előtere, ami lezárható, de az alja fű, így nem kell takarítani. Leterítesz a fűre pokrócot és azon alhatnak a kutyák. Ha ezt már vki írta, bocsi. Belinkelem milyenre gondoltam:

[link]

2011. máj. 31. 14:30
 15/28 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteget járunk a kutyákkal sátrazni,pisztrangászni a hegyekbe.A kutyát sosem kötjük meg,és nem is engedjük a sátorba.Van egy kis előszobája a sátornak,ott az ő helye.Méghogy ágyacskát....Egy jól nevelt és gazdival összeszokott kutya nem hagy ott sem nappal,sem éjjel.Ha valaki vagy valami közeledik jelez,anélkül hogy otthagyna engem.A földre pedig nem terítünk semmit.Egy németjuhász kutyánk van,tömbházba tartott.S aki azt írta,hogy a kutyót nem kell vinni sátrazni,hát igen....Nagyon élvezik,főleg hogy feladat is van adva nekik,a "tábor" őrzése.Rendkívül komolyan tudják venni ezt a megbízatást.
2011. máj. 31. 18:47
 16/28 anonim ***** válasza:
Utolsó szerintem amit csinálsz az törvénytelen és felelőtlen is a kutyára és másokra nézve. Egyik kutya sem 100% megbízható és szófogadó a földön, amivel nincs is baj csak számolni kell vele. De hát te tudod...
2011. máj. 31. 19:40
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

"Szerintem a kutya nem való a sátorba. Inkább hagyd otthon! :)"

Oké akkor majd a macskát viszem inkább kutyás táborba :)))

Azt k.rvára nem írtad, h kutyás táborba mész, ennyit erről. :)

2011. máj. 31. 21:22
 18/28 anonim ***** válasza:
30%
19:40-es.Esetleg ,ha megmagyaráznád nekem,hogy melyik része a törvénytelen és melyik a felelőtlen?Gondolom törvényszámot is tudsz,ami tiltja azt,amit írtam.Írhatsz privátban is,mert nem akarok más kérdésénél offolni.... De nagyon kíváncsi vagyok,mire alapozod azt,amit írtál az én hozzászólásomhoz.
2011. máj. 31. 21:41
 19/28 anonim ***** válasza:

Tudtommal közterületen kutyát kötelező pórázon vinni. Táborozni meg általában a természetben szoktak nem a kiskertben, ott meg a vadak miatt kéne póráz. Amik nem is biztos, hogy vannak de akkor is. Jön egy vadász és lepuffantja akkor mi van? Reklamálhattok de a kutyát nem hozza vissza.

De ehhez semmilyen törvény nem kéne, hisz józan eszű ember elismeri, hogy kutyát nem hagyunk szabadon sehol a házunkon kívül, amíg mi csicsikálunk. BÁRMI történhet... Lehet, hogy eddig nem volt bajotok belőle de ez csak szerencse kérdése. Mi van ha megharap valakit a sátorőrzés közben? Sok gazda hitte a kutyájáról, hogy erre nem lenne képes amíg meg nem tette. Vagy jön egy másik kutya és nekimegy? Vagy megijed valamitől? Vagy elsétálgat valamerre unalmában? Vagy megeszik valamit? Soroljam tovább? Vagy lehet velem van a baj, hogy egész életnyi kutyázás után ez nekem egyértelmű.... Akkor bocsi.

2011. máj. 31. 23:42
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
A "törvénytelen vagyok".Látom nem merted privát üzenetben leírni a véleményedet,gondoltad itt majd jön segítség,akik majd egyetértenek veled,s akkor majd megnyugszol,hogy hű milyen okos és tapasztalt kutyás vagy.Elnézést kérek a kérdezőtől,hogy nem a kérdésére válaszolok,hanem offolok,megint.Csak nem tudom megérteni az ilyen,úgynevezett "mindent tudó" kutyásokat,hogy miért akarnak másokat kioktatni,ha még annyira sem tudják a kutyát betanítani,hogy kövesse őket,és ameddig alusznak,addig a kutya,sátor elé parancsolva ügyeljen,ne kergesse a pillangókat és a vadakat stb.Felvilágosítlak,hogy volt,amikor éjjel vaddisznók túrtak,nem messzire a tábortól,vagy őz szaladott el,és láss csodát,a kutya csak felugrott és ugatott,de nem hagyott ott.Gondolom,a te híres élethosszú tapasztalatoddal még annyira sem mentél,hogy a kutya,ha bemész valahova,kint várjon meg,és ne szegje meg a parancsot,amit neki kiadtál.Még ha a világ kutyája,galambja,kedveskedő embere is jön.Csak a gazdi kedvében járni.S megsúgom,nem csak én vagyok így,hanem elég sokat ismerek,ilyen "törvényszegőt".Minden jót neked,jó kutyázást,a Kedves Kérdezőtől pedig mégegyszer elnézést kérek.
2011. jún. 1. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!