Szoktatok kutyával sátorozni? Olyankor a kutya bent alszik a sátorban? És hova teszitek ha épp valamit nélküle kell csinálnotok?
És nem lesz nagyon koszos a sátor? Mármint engem amíg ott vagyunk nyilván nem zavar a kosz, de hogyan takarítod ki a kutyaszőrt egy sátorból?
Vagy visztek ilyenkor boxot is és ott tároljátok a kutyát?
Ebben a hónapban fesztiválozni is meg táborozni is megyek kutyákkal, és még nem tudom, hogy mire kéne készülnöm, ami magamtól nem jut eszembe, úgyhogy bármilyen ötlet jól jön :)
Rosszul fogalmatam. Ha csak nincs nagyon hideg, akkor kb a lehetetlenséggel egyenlő, hogy nappal a sátorban tudj tartózkodni, mert olyan meleg van. Legalábbis nekünk minden egyes alkalommal így volt. Mondjuk a kutyás táborban nappal nem is nagyon kell majd bemenned, mert fogtok majd mást csinálni.
Ja és még egy tapasztalat: semmilyen cuccot ne hagyj a sátrad előtt... xD Én egyszer tettem és azonnal elvitte valakinek a kölyökkutyája...
Szia, nem olvastam végig, ne haragudj de nekem az ugrott be először h vegyél olyan sátrat, ami "több szobás" mert annak van előtere, ami lezárható, de az alja fű, így nem kell takarítani. Leterítesz a fűre pokrócot és azon alhatnak a kutyák. Ha ezt már vki írta, bocsi. Belinkelem milyenre gondoltam:
"Szerintem a kutya nem való a sátorba. Inkább hagyd otthon! :)"
Oké akkor majd a macskát viszem inkább kutyás táborba :)))
Azt k.rvára nem írtad, h kutyás táborba mész, ennyit erről. :)
Tudtommal közterületen kutyát kötelező pórázon vinni. Táborozni meg általában a természetben szoktak nem a kiskertben, ott meg a vadak miatt kéne póráz. Amik nem is biztos, hogy vannak de akkor is. Jön egy vadász és lepuffantja akkor mi van? Reklamálhattok de a kutyát nem hozza vissza.
De ehhez semmilyen törvény nem kéne, hisz józan eszű ember elismeri, hogy kutyát nem hagyunk szabadon sehol a házunkon kívül, amíg mi csicsikálunk. BÁRMI történhet... Lehet, hogy eddig nem volt bajotok belőle de ez csak szerencse kérdése. Mi van ha megharap valakit a sátorőrzés közben? Sok gazda hitte a kutyájáról, hogy erre nem lenne képes amíg meg nem tette. Vagy jön egy másik kutya és nekimegy? Vagy megijed valamitől? Vagy elsétálgat valamerre unalmában? Vagy megeszik valamit? Soroljam tovább? Vagy lehet velem van a baj, hogy egész életnyi kutyázás után ez nekem egyértelmű.... Akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!