Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A biro nagyon lepontoz?...

Greenpeace kérdése:

A biro nagyon lepontoz? (Boveben lent. )

Figyelt kérdés
Eleg merges vagyok,mert a kutyam most vedlik es kialitasra megyek vele a hetvegen A biro nagyon lepontoz?Persze a kiallitas elotti nap megfurdetem stb. de van valakinek valamilyen trukkje hogy ne latszodjon nagyon hogy eppen vedlik vagy valami ami a szoret fenyesiti,valamit amit itthon is meg lehet csinalni..Koszi
2011. máj. 31. 08:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Tudod ilyenkor nem csak a te kutyád vedlik....:)

Milyen fajta amúgy? Mennyire komoly kiállítás?

2011. máj. 31. 08:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Hat Cane Corso Italiano,rovidszoru es fekete...Hat regel 9-tol cac delutan 16-tol cacib
2011. máj. 31. 09:02
 3/16 anonim ***** válasza:
sok kutya vedlik most, igen jó ha szőrös az állat de annyira nem gáz. Vannak nagyon jó kozmetikumok a Zanniban amiktől olyan mintha szőrös lenne mert szétdobja a szőrszálakat, ha hosszú szőrű akkor kérj kölcsön valakitől egy fönzőt az nagyon jó
2011. máj. 31. 09:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ohh ne már...rövid szőrűnél ez szinte mindegy...nézz be a border collie vagy a skótos ringbe...ilyenkor nyár elején már borzasztó néha a látvány
2011. máj. 31. 09:04
 5/16 A kérdező kommentje:
ok koszi:)
2011. máj. 31. 09:09
 6/16 anonim ***** válasza:
első vagyok! Nekünk is Cane Corso van!!!:):) Sok sikert a versenyen, én nektek szurkolok!!!:)
2011. máj. 31. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem cacib van délután, hanem maximum klubkiállítás, az nem ad cacib címet, hanem klubgyőztest.

A bíró nem pontoz, hanem bírál. :)

Még ma fürdesd le jó meleg vízzel (nem forrázni, csak meleggel) és utána ha megszáradt nagyon keféld át.

Aztán mindennap reggel és este kefélés.

Ha van normális kutyásbolt a közelben akkor vegyél egy trimmelőhurkot:

[link]

Ne ijedj meg, ez nem trimmelés, csak az elhalt aljszőrt szedi ki - ez rövidszörű fajtáknak való.

2011. máj. 31. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked a Gliss Kur gyögyház-rózsaszín üveges permetet! Mi kiállítás előtti napon reggel fürdettük a corsonkat, félszárazon lefújtuk teljesen ezzel a permettel. Gyönyörű, csillogó lesz tőle a szőre :)

A kiállítás napján ezzel a permettel még egyszer áttöröljük.

2011. máj. 31. 11:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Az tényleg nagyon jó én is használom rendszeresen az eben, nem csak fürdetés után.

11:22

2011. máj. 31. 11:34
 10/16 A kérdező kommentje:
En tudom jobban hogymi van delutan vagy te?
2011. máj. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!