Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amikor átölelem a kutyámat ő...

Amikor átölelem a kutyámat ő abbol mit fog fel? :D

Figyelt kérdés
szerintem ő azt nem nagyon érti :D
2011. máj. 30. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem érti!-sőt sok kutya erőszakként éli meg... ha engedi is biztosan nem értékeli sokra-az érintés fontos nekik és kifejezik vele a szeretetüket de ez inkább egy bújós dörgölődzés náluk ...ha rárakják valakire a mancsukat, vagy valaki felé állnak az erős kisajátítást, birtoklást, ledominálást jelent-erre emlékezteti őket az ölelés

lassú simogatás és masszázs jobban értelmezhető szeretetként

2011. máj. 30. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyetértek egy előttem szólóval.

Az enyém sem rajongott a dologért sokáig elhúzta magát. Aztán egy idő után rájött szerintem, hogy a szeretetemet fejezem így ki, és nincs ellene kifogása. Így innen tudhatja, hogy ez mit jelent. Amúgy nem hiszem.

2011. máj. 31. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
nem ertek egyet veletek..nekem 4 kutyam van, egyikuk huzodik csak az olelestol...a masik dol nekem..egy masik ugrik az olembe es az egyik valosaggal leuti a tarsait hogy az olembe maszhasson es atoleljem..ilyenkor elegedetten liheg es puszizik:X
2011. máj. 31. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyilván egyéni idegrendszer és természet függvénye is.
2011. máj. 31. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:

tegnap 19:01-es vagyok.

Nem értek azzal egyet, hogy attól függ milyen a kapcsolatom a kutyámmal (vagyis én már csak voltam, sajnos már nem él).

Mert ő pl. kicsi korától imádta, ha a lábamra ülhetett, nekem dőlve és jól megpaskoltam a mellkasát. Volt, hogy addig nem engedett lépni sem, még meg nem álltam egy jó kis paskoláshoz... egyszerűen szomjazta. Az átölelés valahogyan nem volt az, ami bejött neki. Ha mégis átöleltem nem húzta ki teljesen magát a karomból, csak amíg már a fejét nem csak a vállamra tudta tenni. Onnantól kezdve nem volt vele gondja. De ezen a szorosabb átölelésen kívül bármit tehettem.

2011. máj. 31. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!