Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehetek jó falkavezér?...

Hogy lehetek jó falkavezér? Egy ivaros kan magyar vizsla gyakran domináns? Hogy mutatja ki, ha ő a főnök?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy mutatja ki, hogy azt csinál amit akar, nem fogad szót, ha az ételéhez nyúlsz megmorog vagy akár megharap. Határozott és következetes neveléssel lehetsz jó "főnök"! Amit már az első perctől el kell kezdeni, már kölyökkorban nem harapdálhat, ugrálhat stb...Te a gazdája vagy nem egy másik kutya, vagy plüss mackó amit cincálhat. Ezt kell elérni, különbséget tegyen játék és komolyság között.
2011. máj. 29. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden fajtában lehet bármely nemű kutya domináns. Nekem kölyök bernim van. Ez a fajta általában nem domináns. Én kifogtam mégis egy olyan erősen domi. kutyát,hogy szenvedek vele rendesen.
2011. máj. 30. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Már a kezdetektől határozottnak kell lenni. Ha felugrál rád, sétánál ő megy elől és húz, ha nem hallgat rád vagy felugrál vagy vincog te meg engedsz neki,ez mind mind annak a jele,h ő a főnök. Ezt a könyvet tudnám neked ajánlani, [link]

nagyon jó és pont erről szól. Nekem is nagyon sokat segített.

2011. máj. 30. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
2011. máj. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!