Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom elérni hogy a...

Niky emo girl kérdése:

Hogyan tudom elérni hogy a kutyám ne akarjon minden macskához és madárhoz odamenni?

Figyelt kérdés

csak nyalogatja őket de így eléggé kezelhetetlen ha meglát 1macskát sétáltatás közben és ezt szeretném kiküszöbölni.. saját macskánkal már gyakoroltunk és elértem hogy 1re közelebb hozzák a macskát de mellettem maradjob viszont kb 1-1,5méter távolságbol már ahoz is odamegy :/ idegen macskákhoz pedig mindenáron odaakar menni :/

a madarakat meg egyenesen megfogni akarja az a nagyobb probléma mert ugye városba abbol van a legtöbb és nemtudom hogy szoktassam le róla :S

2011. máj. 29. 20:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hát a szökés az 1x történt meg de azis régen volt. 1szóval se mondtam hogy most volt
2011. máj. 30. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!