Mitöl olyan felkapott manapság a yorski?
Aha, engem egy goldi harapott meg, a kutyámnak pedig egy német juhász ment neki a kutyaiskolában anno.
De cseszegetni lehet bizonyos fajtákat, akkor viszont vissza kérdezek? A basset vajon miért olyan ritka fajta?...
Hát te hülye vagy.. :'D Ájjámále..
Vajon miért ugrott neki a kutyádnak,hmm talán azért mert hergelte a kutyád őket?!! Magától ilyen okos kutyák nem ugranak neki egy kutyának. :S Látszik,hogy amilyen a kutya olyan a gazdája.Egyébként nekem keverékem van és imádom,szóval nekem is beszólogathatsz nem csak a kérdés feltevőjének. Én is visszatudok ám szólni. Szóval hajrá! :DDD
Mint írtam kutyaiskolában voltunk... A kutyák egymás mellett feküdtek, amikor az enyémet hívta az oktató, a német juhász felugrott, és elkapta a hátsó lábát.
Egyébként imádom a kutyákat, fajtától, mérettől függetlenül. A keverékeket is! A basset dolgot azért írtam, hogy a kérdező érezze, minden fajtában lehet valami hibát találni, ha nagyon akarunk.
Nekem egy bolognesem van és egy dobermannom. Na, mit gondoltok? Én is agyonszolizott ri*i vagyok?:) Hmmm...
Az a baj veletek, akiknek csak a termetes kutyák "jönnek" be, hogy fogalmatok sincs arról, hogy minden de minden egyes kutya viselkedése és stílusa csakis attól függ, hogy hogyan nevelik őket. Hozzátenném, a bolognesem még életében nem volt táskában, életében nem volt cipelve, ( nem is lesz) és minden nap, gondmentesen rohangál órákat kis és nagy kutyákkal egyaránt a futtatóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!