Lassan kezd elegem lenni! Ti mit csinálnátok a helyemben?
Kaptam egy kutyát, naponta 3szor viszem sétálni. Picike kutya. És lassan már nem tudom merre elvinni sétálni mert akármerre megyek, szinte mindenhol alacsony a kerítés, és kiugrálnak a kutyák, és megtámadnak vagy engem vagy a kutyámat. Na nem az a bajom amikior egy barátságos, szuka kutya kimászik, odajön a kan kutyámhoz szagolgatják egymást és csóválják a farkukat, hanem amikor egy nagyonnagy dobermann kijön és meg kell rugdalnom vagy dobálnom, különben letépi a karomat.
Őrület! Hogy megcsinálni a kerítést? Vagy a kennelben tartott kutyát naponta többször vinni séátlni?? Ááá, ugyan!! Inkább hagygják kiugrálni a kutyáikat, hogy az olyanok szívjanak, mint én pl, akik mindig elviszik a kutyájukat sétálni. Mit tegyek?? :(
Az én kutyáim is kiszöktek, én sem örültem neki, rászántam 30.000 forintot, vettem villanypásztort. Ez mindenki érdeke.
Mondd meg a gazdáknak (levélben megírod, vagy kutya nélkül mész), hogy ha még egyszer kijön a kutyája a kerítésen, hívod a sintért.
Ugyanis a sintér minden gazdátlanul az utcán császkáló kutyát szabadon elvihet kérdezés nélkül.
És egy felelős gazda figyel, hogy a kutyája benn maradjon - pláne, ha veszélyes.
a mi utcánkban is volt egy nagy kan, állandóan kint volt ráadásul, szóltam (kedvesen) a gazdájának, hogy bocsi, de ez meg ez van, és tök normális volt, másnap megis csinálták a kerítést.
Ha meg paraszt és nem törődik vele, rendőr vagy sintér.
Szia! Sajnos én is ezt tapasztalom hogy sok helyen nem lehet kutyát sétáltatni ez miatt anyuméknál sajnos én sem tudok! És nem is tudom mi lenne a megoldás mert nagyon sok helyről kijönnek a kutyák én meg csak úgy szaladok!
Az volt velem idáig a legszörnyebb mikor 2 kutya szaladt felénk én lehajoltam a kutyámért és az arcom előtt csattant össze a fogai! Mire épp egy arra járó férfi jött a segítségemre! A kutyáknak természetesen nem lett meg a gazdájuk!
Figyelj. Szerintem ha egyszer látod a gazdát kinnt az utcán, kérd meg normálisan, hogy csináltassa meg a keritést, mert féltek a kutyától. nem kell hepciáskodni vele, biztos vagyok benne, hogy készséges lesz.
Nekem is kiszökött egyszer a dobim, és nagyon lelkiismeretfurdalásom volt, mert hiába nem ment oda senkihez, a gyerekek megijedtek tőle. Azóta végigvasaltuk a keritést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!