Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lassan kezd elegem lenni! Ti...

Lassan kezd elegem lenni! Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Kaptam egy kutyát, naponta 3szor viszem sétálni. Picike kutya. És lassan már nem tudom merre elvinni sétálni mert akármerre megyek, szinte mindenhol alacsony a kerítés, és kiugrálnak a kutyák, és megtámadnak vagy engem vagy a kutyámat. Na nem az a bajom amikior egy barátságos, szuka kutya kimászik, odajön a kan kutyámhoz szagolgatják egymást és csóválják a farkukat, hanem amikor egy nagyonnagy dobermann kijön és meg kell rugdalnom vagy dobálnom, különben letépi a karomat.

Őrület! Hogy megcsinálni a kerítést? Vagy a kennelben tartott kutyát naponta többször vinni séátlni?? Ááá, ugyan!! Inkább hagygják kiugrálni a kutyáikat, hogy az olyanok szívjanak, mint én pl, akik mindig elviszik a kutyájukat sétálni. Mit tegyek?? :(

2011. máj. 28. 20:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos semmilyen mert rájöttem hogy csak a gazdája hívta vissza :S:(
2011. máj. 31. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én kutyáim is kiszöktek, én sem örültem neki, rászántam 30.000 forintot, vettem villanypásztort. Ez mindenki érdeke.

Mondd meg a gazdáknak (levélben megírod, vagy kutya nélkül mész), hogy ha még egyszer kijön a kutyája a kerítésen, hívod a sintért.

Ugyanis a sintér minden gazdátlanul az utcán császkáló kutyát szabadon elvihet kérdezés nélkül.

És egy felelős gazda figyel, hogy a kutyája benn maradjon - pláne, ha veszélyes.

a mi utcánkban is volt egy nagy kan, állandóan kint volt ráadásul, szóltam (kedvesen) a gazdájának, hogy bocsi, de ez meg ez van, és tök normális volt, másnap megis csinálták a kerítést.

Ha meg paraszt és nem törődik vele, rendőr vagy sintér.

2011. máj. 31. 17:20
 13/15 anonim válasza:
Szerintem csöngess be a gazdikhoz és haddj ott egy csomag égő szhart! Hidd el beválik;)
2011. máj. 31. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos én is ezt tapasztalom hogy sok helyen nem lehet kutyát sétáltatni ez miatt anyuméknál sajnos én sem tudok! És nem is tudom mi lenne a megoldás mert nagyon sok helyről kijönnek a kutyák én meg csak úgy szaladok!

Az volt velem idáig a legszörnyebb mikor 2 kutya szaladt felénk én lehajoltam a kutyámért és az arcom előtt csattant össze a fogai! Mire épp egy arra járó férfi jött a segítségemre! A kutyáknak természetesen nem lett meg a gazdájuk!

2011. máj. 31. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Figyelj. Szerintem ha egyszer látod a gazdát kinnt az utcán, kérd meg normálisan, hogy csináltassa meg a keritést, mert féltek a kutyától. nem kell hepciáskodni vele, biztos vagyok benne, hogy készséges lesz.

Nekem is kiszökött egyszer a dobim, és nagyon lelkiismeretfurdalásom volt, mert hiába nem ment oda senkihez, a gyerekek megijedtek tőle. Azóta végigvasaltuk a keritést.

2011. máj. 31. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!