Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Már elegem van a játékból?!

Már elegem van a játékból?!

Figyelt kérdés

Eldobom a kutyának a labdád,utána fut,de nem hozza vissza!Csak ott vár mellette vagy félútig visszafut,és várja hogy újra eldobjam.

Jutalmaztam,ha visszahozta,egy ideig működött,de most megint elkezdte.pedig ugyanúgy kapja a jutifalatot.

ha eldobok egy másik labdát,ugyanezt csinálja,megáll a kert túlsó végében,és néz.

komolyan már úgy unom hogy nekem kell a labda után futni,az a cél,hogy ő mozogjon,ne én...

2011. aug. 16. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Tanítsd meg neki hogy menjen oda hozzád ha hívod.Aztán ha a szájába a labda hívd magadhoz
2011. aug. 16. 19:32
 2/9 A kérdező kommentje:

próbáltam...hívom,eldobja és jön.

meg akartam tanítani hogy a szájában tartsa,de azt nem tudtam...

2011. aug. 16. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Legyen nálad egy másik labda , lehetőleg zsinóros.Eldobod az egyiket , és hívod a kutyát és közben a lábad között van a másik ladba és lóbálod.Ha zsákmányos a kutyád vissza fog jönni , de eleinte lehet h kiköpi majd a labdát amit eldobtál neki de idővel meg lehet rá tanítani h hozza azt is.
2011. aug. 16. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
mert megszokta, hogy te ígyis úgyis odamész. ha nem viszi hozzád, akkor hagyd ott, majd megtanja, ha játszani akar, akkor visszaviszi, és csak akkor kapjon falatkát, ha teljesen jól csinálja, megcsinálja, amiket kell :D sok sikert!
2011. aug. 16. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
a lényeg: ha nem viszi oda, hagyd abba a játékot, ha folytatni akarja, majd odaviszi
2011. aug. 16. 20:29
 6/9 A kérdező kommentje:

zsinóros laszti nem érdekli :D

a héten még nem is játszottam vele,mert ezt is megpróbáltam,hogy ott hagyom,de nem érti a célzást...

az alapokat megtanítottam neki,azokat gond nélkül vette,de ebben mindig kifog rajtam :D

amit itt olvastam tanácsokat,mind kipróbáltam.

igen,én is tudom,hogy az a baj,megszokta hogy visszahozom,kicsit el volt kényeztetve az elején :/

2011. aug. 16. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én olvastam egy olyat, azt hiszem a Kutyatrükk című könyvben,hogy úgy lehet megtanítani,hogy veszel egy teniszlabdát, vágsz bele egy nyílást, beleteszed a jutifalatot,úgy,hogy lássa, aztán kiveszed. Ezt megcsinálod párszor,hogy tudja,te ki tudod venni. Aztán eldobod. Mivel nem fogja tudni kivenni belőle,oda fogja vinni,hogy szedd ki.

Nem tudom,mennyire jön be.

2011. aug. 17. 06:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha esetleg budapesti vagy, akkor kűldj egy üzenetet nekem, és kimehetünk együtt. Szívesen segítek.
2011. aug. 17. 06:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezt a teniszlabdás dolgot nem hallottam,kipróbálom!

sajna nem pesti vagyok,attól jóval messzebb lakom.Ismerősöket,akiknél láttam hogy a kutya vissza viszi,valaki 1.2x dobta el,és már vitte is,valaki hívta a kutyát és az nem köpte ki,hanem hozta.csak az enyém ilyen makacs :D

2011. aug. 18. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!