Már elegem van a játékból?!
Eldobom a kutyának a labdád,utána fut,de nem hozza vissza!Csak ott vár mellette vagy félútig visszafut,és várja hogy újra eldobjam.
Jutalmaztam,ha visszahozta,egy ideig működött,de most megint elkezdte.pedig ugyanúgy kapja a jutifalatot.
ha eldobok egy másik labdát,ugyanezt csinálja,megáll a kert túlsó végében,és néz.
komolyan már úgy unom hogy nekem kell a labda után futni,az a cél,hogy ő mozogjon,ne én...
próbáltam...hívom,eldobja és jön.
meg akartam tanítani hogy a szájában tartsa,de azt nem tudtam...
zsinóros laszti nem érdekli :D
a héten még nem is játszottam vele,mert ezt is megpróbáltam,hogy ott hagyom,de nem érti a célzást...
az alapokat megtanítottam neki,azokat gond nélkül vette,de ebben mindig kifog rajtam :D
amit itt olvastam tanácsokat,mind kipróbáltam.
igen,én is tudom,hogy az a baj,megszokta hogy visszahozom,kicsit el volt kényeztetve az elején :/
Én olvastam egy olyat, azt hiszem a Kutyatrükk című könyvben,hogy úgy lehet megtanítani,hogy veszel egy teniszlabdát, vágsz bele egy nyílást, beleteszed a jutifalatot,úgy,hogy lássa, aztán kiveszed. Ezt megcsinálod párszor,hogy tudja,te ki tudod venni. Aztán eldobod. Mivel nem fogja tudni kivenni belőle,oda fogja vinni,hogy szedd ki.
Nem tudom,mennyire jön be.
Ezt a teniszlabdás dolgot nem hallottam,kipróbálom!
sajna nem pesti vagyok,attól jóval messzebb lakom.Ismerősöket,akiknél láttam hogy a kutya vissza viszi,valaki 1.2x dobta el,és már vitte is,valaki hívta a kutyát és az nem köpte ki,hanem hozta.csak az enyém ilyen makacs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!