Komondor vagy pitbull?
Sajnos 2 napja elpusztult a 13 éves kan bernáthegyink, szeretnénk egy kutyát. Most húgommal tanakodunk, hogy milyen kutya legyen, ő pitbull-t akar, kant. Én komondort, szintén kant. Na most szerintem az lesz, hogy mindkettő, de vajon két ilyen kutya jól kijön egymással?
20/F
Jol irta valaki elottem: nem ugy tunik,mintha olyan nagyon ertenetek a fajtakhoz a hugoddal.Kerlek,ne kovessetek el azt a hibat,hogy hozzaertes es utanajaras nelkul vesztek kutyat,raadasul kemeny,harcias fajtajuakat,"csak mert az tetszik" alapon.Szerinted hugod tudna egy pitbullal banni?Tisztaban van a kutyaneveles alapjaival?Eleg kovetkezetes?Ra tud szanni napi tobb orat a kutyazasra?
Mielott dontotok,merlegeljetek a hosszu tavu kovetkezmenyeket,es konzultaljatok normalis tenyesztokkel.
Ja,es eszetekbe ne jusson valami bizonytalan eredetu 20 ezerert arult kolykot venni,mert ugy meg nagyobb a riziko,hogy ket idegbeteg,kezelhetetlen kutyatok lesz,akik egymasra es ratok is veszelyt jelentenek.
Szoval megegyszer: elobb tanul,megfigyel,olvas,aztan penzt gyujt,es csak legvegul jon a vasarlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!