Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ugat meg minket?

Miért ugat meg minket?

Figyelt kérdés

Kiskutyám (tacskó keverék, 9 hónapos), bárki jön hozzánk, akár ismerős, akár idegen, akár mi magunk érünk haza, mindig ugatva rohan előre. Ez nem is baj, hiszen a kutyának ez a "nyelve", meg a "dolga", mármint hogy ugasson, csakhogy semmi különbség nincs az idegent megugatása és a mi megugatásunk között. Sokszor, ha csak az udvaron megyünk vele szembe, akkor is ugatva közelít. Ja és olyan agresszívnek, szinte támadónak hat az ugatás. Persze, ha odaér, a boldog farkcsóválgatáson kívül nincs semmi agresszióra utaló jel, de legutóbb is, amikor későn mentem haza, szó szerint a frászt hozta rám a sötétben.

Normális ez, vagy valamit nagyon elrontottunk a nevelésénél?

2011. máj. 28. 01:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, maga a tacsko az elrontott kutya. Szerintem a termete miatt, vagy mas miatt de eleg komplexusos es gyakran agressziv.

Azert rohan ugatva mert probal "hazorizni" aztan amikor felismer akkor lenyugszik.

En szemely szerint nem kedvelem a tacsikat, vagyis inkabb nem bizok bennuk. Hamisak.

2011. máj. 28. 02:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy "agresszív" az ugatása? A kiskutyád ilyen, ugatós. Még nem késő leállítani. Feleslegesen ne ugasson.
2011. máj. 28. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

hamisak a francokat. sok a neveletlen, mert a gazdáik nem nevelik meg őket, mert kicsik.

amugy szerintem is ugatós lehet, de figyeletek azért erre a kisebbségi komplexusára!

2011. máj. 28. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!