Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Éjszaka mindig nyuszít, ugat...

Éjszaka mindig nyuszít, ugat a kutyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éves spániel, napközben ha itthon vagyunk, szabadon mászkálhat, az udvaron is, a házban is. Viszont este, minden egyes nap kb 11kor kiviszem a kenneljébe, bezárom, hogy este ott aludjon a házában - meg amúgy szökos kutya, muszáj bezárni, másnap amilyen hamar tudom kiengedem. Nem értem, hogy nem szokhatta meg, lassan másfél éve minden nap ez történik, és o ugat meg sír.

Amúgy még azt szeretném kérdezni, hogy nektek a kutyátok hol alszik? Bent, vagy az udvaron, kennelben? Meg ha otthonról elmentek mondjuk dolgozni, vagy vásárolni vagy akármi, hova teszitek addig a kutyust?

2011. máj. 26. 10:49
1 2
 11/11 Anetalia ***** válasza:

Én szabadon engedem.Ha akar kutya házába alszik ha akar q füvön ,És ha elmegyek be vásárolni akkor szabadon.

Nap közben próbáld ki fárasztani .

És este alszik.Az én kutyám kölyök 2hónapos és este nem nyüszit.

2011. szept. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!