Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kis kutya nem kutya?

A kis kutya nem kutya?

Figyelt kérdés
Sajnos nem értem az ilyen embereket, és sajnálom is őket.. rengeteg olyan ember van, aki előadja mennyire szereti a kutyákat és hogy mennyire értenek hozzá stbstb..de a kutya deréknagyságnál kezdődik..a csivava és a yorki nem kutya mert pici? Ennyi erővel a törpe növésű ember se ember? :S A pici kutya nem kutya, de ha panelba hozunk nagy kutyát már állatkínzók vagyunk..? Vagy csak én reagálom ezt túl?:D
2011. máj. 25. 22:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Haha! Ezt nem tudtam :D Majd utána nézek :D
2011. máj. 26. 13:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Egy kicsit talán tényleg túlreagálod.:)

Én azért nem tartanék kistestű kutyust,mert nem tudnék hogy hozzányúlni,úgymond.Félnék,hogy összetöröm.:D Mint mikor egy pici törékeny valamit veszel a kezedbe és nagyon félsz,hogy kárt teszel benne.:D

Aranyosnak találom őket,meg minden,csak nekem nem megfelelőek.Egy közepes/nagytestű kutyát tökéletesen meg tudok nevelni(mármint számomra tökéletesen),de egy kistestűt nem.Nem tudnék vele bánni,félnék,hogy véletlenül a lábam alá fut és rálépek,és annyira vigyáznék rá,hogy még a nyakörvtől is félteném,nehogy összeessen alatta.:D Egyszerűen állandó félelemben élnék,hogy valami baj lesz vele,mert túl kicsi,az emberek nagy tömegben nem figyelnek,rálépnek,belerúgnak véletlenül...Nem tudnám úgy kezelni,mint egy nagytestű,számomra kutyát.

De mindezek mellett,mikor sétáltatom a kiskutyám(2 hónapos magyar vizsla-angol véreb keverék,igazi kis energiabomba,a neve Axel.:)) és jön szembe egy aprócska eb,ugyanúgy megdögönyözöm őt is,mint mondjuk egy moszkvai őrkutyát.:) A jó az,hogy az én nagyfiúm már most elég nagy,a térdemig ér,és így nem féltem annyira,viszont vannak mopsjaink is,ők ilyen a család kutyái és őket sosem neveltem,mindig csak dögönyöztem.:D Még sétáltatni is félek őket,nehogy kárt tegyek bennük.:D

2011. máj. 28. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!