Milyen olcsó de minőségi kutyatápok vannak?
A Brit Adultot ajánlom,azzal etetek,6-7 ezer ft között van a 15 kiló házhoz szállítással együtt.
Innen veszem:
Ajánlani tudom,nagyon korrekt cég.A táp ár-érték arányban jó,még az én nagyon problémás emésztésű kutyámnak sincs tőle baja.
Bztos sokan azt fogják mondani ilyen helyen nem vennének kutyaeledelt.Ezzel én is így voltam.Én Acanával etettem de sajnos anyagilag már nem bírtam.Az utóbbi 1 évemet a kutyaeledelek tanulmányozásával töltöttem.A kennels favourite nálam is felmerült a dog chow-t régebben próbáltam.De ha a valódi beltartalom is számít akkor ezt az eledelt bátran ajánlom:
SOLOGNAC - táplálék
OUTDOG 500 KUTYAELEDEL, a dechatlon-ban kapható.A hústartalma 30%,de van 35%-os is.Nézd meg a dog chow-t annak nincs ennyi hústartalma.A dechatlon honlapján a vadászat címszóra kattints utána ott lesznek megint választható dolgok.És ott lesz a kutyaeledelek.Remélem tudtam segíteni.És hozzá teszem még egyszer,egy elkötelezett acana hívő voltam sőt vagyok, de sajnos már nevetségesen magas áron van.
SUSA nagyon jó minőségű eredetileg német, de most már magyar táp. Sokféle van belőle, hobbi kutyának, munkakutyának, kölyökkutyának való, és az ára is jó.
Az én kutyám 3 hónapos a neki való táp 20kg 8500ft.
www.susa.hu
Én mos Brit táppal etetek.
Az vettem észre,hogy az egyik kutyám aki mindlg ette a kakit.Már nem eszi.
Ennél maradok.
Olcsóbb mint a Dog chow.
S, 35% hús van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!