Bordeaux-i dogot lehet parkosított kertben tartani?
Keríts neki el egy részt.
Ha kölyökkutyát veszel, az az első 2 évében tuti, hogy lerág, kiás, összerohangál mindent. Ez természetes, vele jár, nem lehet kordában tartani, mert kölyök.
Vehetsz, vagy hozhatsz menhelyről idősebb kutyát, akinek ez nem szokása. Ahogy felnőnek a kutyák nem lehet teljesen fajtához kötni, hogy ő is szeret-e "kertészkedni" vagy kinőtte. Ha 2 évesnél idősebbet veszel/hozol menhelyről, akkor arról már tudni lehet, hogy hogyan viszonyul a növényekhez.
Szia!
Nekem vannak bordeaux-iaim, amit én tapasztaltam, az az, hogy ahol ők vannak ott fű nem terem. :) :D
Igaz, hogy nem nagy mozgásigényűek, de szeretnek heverészni, és kifekszik mindenhol. A virágokat viszont nálunk nem bántják, esetleg ha pici a növény akkor kitapossák.
De! Nekem a legidősebb 3és fél éves, az szeret ásni rendesen!
Véleményem szerint akkor rágják, tépik a virágokat, ha unatkoznak, ha egyedül vannak.
Ha van kedved látogass el a fajtamentők oldalára, nagyon sok szép, kedves bordeaux-i van náluk, akik szerető gazdira várnak. [link]
Üdv és sikeres kutyaválasztást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!