Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám lábát műtötték mi lesz...

Kutyám lábát műtötték mi lesz most?

Figyelt kérdés
Megműtötték mint az első két lábát a 6 hónapos dogomnak!Kifelé kezdett fordulni ezért valami csontot bevágtak hátha attól egyenesedik!Tegnap volt a műtét,most pedig,ahogy lennie kell bevan duzzadva mint állat,fáj neki,felállni nem bír!Alig merev a hónaljánál fogva felemelni és kivinni pisilni,mert sajnos csak kint hajlandó.....Szerintetek mennyi idő míg a duzzanat lelappad.....vagy valakinek hasonló tapasztalata lábműtéttel kapcsolatban.....
2011. máj. 25. 09:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tényleg kevés. Még ha szuka, akkor is. De ha ilyen keveset adsz neki enni, akkor nem is lesz több. :) Mondom, én a kutyámnak 5 hónaposan már napi 600 gramm szárazat adtam, és még úgy is az átlagnál kisebb súlyú volt. Az állandó kálciumozással meg teljesen tönkre teszed.
2011. máj. 26. 12:01
 12/23 A kérdező kommentje:

Annyit eszik amennyi beléfér egy nap,tehát nem én korlátozom neki ennyire,3 hónapos kóra óta szinte kétnaponta lázas volt,az izületi gyulladása miatt és ilyenkor nem is akart enni rendesen,most szedett fel keveset,de az orvos szerint nem kell aggódnom,mert majd elindul a hízásban,gyönyörű fényes a szőre,meg ezen kívül más baja nincs,tehát annyit eszik amennyit csak akar......

A kálciumozást mellesleg az állatorvos tanácsára csinálom,kire hallgassak ha nem a dokira?

2011. máj. 27. 12:39
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja és igen sajna úgy tűnik szaporítóval szívtam meg...:(
2011. máj. 27. 12:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Ugye Te írtál a nagyon beteg dogodról kérdést régebben?

Jó, hogy javul már szegénynek az állapota. Hogy sovány, ne csodálkozz. Beteg volt idáig, nem is csoda.

Pontosan tudod, miféle műtétet csinált az orvosod a lábain?

2011. máj. 27. 13:48
 15/23 A kérdező kommentje:

Igen én voltam az!!:o)Alakulgatunk....

Pontosan nem tudom miféle műtét....sajna!

2011. máj. 27. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja, ha állandóan beteg, akkor nem csoda, hogy nem eszik. Ez eddig nem derült ki. Akkor jobbulást neki! Amúgy meg persze, hogy az orvosra hallgass! Egy rendesen táplált egészséges, kutyának általában nincs szüksége plusz kálciumra, de a te kutyád állapotát az állatorvos ismeri, úgyhogy ha azt mondja kell, akkor biztos úgy van.
2011. máj. 27. 14:00
 17/23 anonim ***** válasza:

A kitartásod nagyon elismerésre méltó. A kutyád ezerszer fogja neked visszaadni, mert tisztában van vele, te segítettél rajta.

Ha nem kényelmetlen számodra, rákérdezhetnél a dokinál, mi volt a műtét lényege? Nem hiszem, hogy piszkálódásnak venné, hogy tudni szeretnéd, mi történt a kutyáddal.

Mit adsz most enni neki?

2011. máj. 27. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ, stornó a kérésem. Olvasom, hogy mi volt a műtét. Én idáig térdnél ismertem ezt az eljárást. Rögzítik az ízületet. Fémet tettek bele?
2011. máj. 27. 14:22
 19/23 A kérdező kommentje:
Még nem tettek bele fémet,a csontal csináltak valamit,amivel utolsó esélyt kapott arra hogy magától gyógyuljon a dolog!Ha ezsem válik be akkor 4 hónap múlva egyenesítő műtét következik.........
2011. máj. 27. 14:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Nagytestű kölyöknek való dog chow-t eszik,de szerintem ha elfogy ez a zsák,még van benne kb. 5 kg,akkor átváltunk happy dog gr 23-ra......
2011. máj. 27. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!