Teljesen normális ez a viselkedés egy 6 hetes bullterrier kölyöknél/kölyköknél?
A videóban csak szukák szerepelnek, az egyik fehér gazdija leszek 2 hét múlva!(:
http://www.youtube.com/watch?v=w55wnO_4XKQ
http://www.youtube.com/watch?v=djPAgx65BTk
attól még egy amatőr akinek nem adnék kutyát a kezébe... már most arra "tanítja" a kölyköket, hogy tiszteletlenül, agresszíven viselkedjenek az ember közelébe... jó esélyed van, hogy már valamilyen viselkedészavar is meg lesz alapozva 8 hetes korukra a fantasztikus "tenyésztő" közbenjárása által-ha szürve is vannak a szülők garanciát biztosan nem vállal és nem fizet kártérítést ha egy genetikai hiba mégis jelentkezik a kutya élete során...a sima adásvételi meg nem tenyésztői szerződés, azzal csak egy üzlet létrejöttét bizonyíthatod de ez semmilyen kötelezettséget nem jelent se rád, se a "tenyésztőre" nézve sem...de ahogy gondolod... ha már eldöntötted felesleges is bármit írni.Ők biztos örülnek ha át tudnak vágni...én alaposabban utánajárnék a dolognak+ százszor meggondolnám, hogy valóban alkalmas vagyok e még egy kutya tartására és az elkövetkezendő hónapokat rá tudom e szánni a kutyanevelésre, szocializációra, az esetleges problémák megoldására pl. nem kell dolgozni és egész nap kutyázhatsz stb. + a legdominánsabb egyedet hazavinni sem a legszerencsésebb, sorozatos problémáitok lesznek a beilleszkedésével mivel magasabb energiaszintű(így automatikusan ő lesz a domináns egyed, viszont a falkáé a terület mert ők a régiek=folyamatos dominanciaharcok) -ez egy buli esetében semmi jót nem helyez kilátásba a jövőre nézve
ne divatból válasszunk kutyát hanem azért mert értjük és szeretjük ezt a fajt!
Rossz embert választottál a kioktatásra...
Nem divatból veszek bullterriert, hanem mert a fanjta tetszett meg. Azt, hogy nem ö lesz a legnagyobb nem arra értettem, hogy van más kutyánk is... Bár tényleg félreérthetö... Úgy értettem, hogy oda fogok figyelni hogy ne lehessen ö a fönök!
A Zempléni Fighter Kennelböl lesz, szerinted ök szaporitók?
Megnyugtatok mindenkit,felnőtten épp ilyen tapló módon játszanak.Sok kutya nem is tolerálja jól a bullok modorát,ijedtében vagy fájdalmában morog vagy támad,ebből van a legtöbb verekedés bullokkal kapcsolatban.
Amíg lehet,próbálják játékra fordítani a másik kutya támadását,de ha nem megy,nekiesnek.
Fura látvány,mikor a "harci"kutya az őt támadó kutyának négylábasokat ugrál és játszani hívja.
Köszönöm:]
Jövö csütörtökön jön haza a kis Nira...
9:17 de azért ne a másik kutya legyen már a hibás ezért...
Én is találkoztam német juhásszal aki szerint a játék az volt, hogy harapta az én 10 éves kutyám akinek már néha fáj a lába, aztán csodálkozott, hogy kb a harmadik alkalommal az enyém lerendezte... Nem hibáztatom érte. Nem az átlag kutyának kell megtanulni minden furcssaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!