Hogy tudnék 3 újszülött kiskutyust felnevelni?
Figyelt kérdés
Sajnos az anyukájuk meghalt,szeretném őket megmenteni.Mit adhatnék nekik enni,szerintetek az én anyatejem jó lenne nekik?Kisbabám van,van egy csomó lefagyasztva.
És kb mennyi ml-t kellene hogy egyszerre megegyenek?Milyen időközönként etessem őket?Ha csendben vannak összebújva az azt jelenti hogy nem éhesek?
Segítsetek légyszi!
3kis komondor baby gazdija
2011. máj. 24. 10:09
12/15 anonim válasza:
Mégsem,én írtam jól.Katarakta.
13/15 anonim válasza:
tökéletes higiénia mellett infa lámpa alatt és figyelve, hogy a tüdőbe ne menjen folyadék nem sok minden lehet probléma a katartán kívül. De ez nagyon nagy munka főleg 2-3 óránként éjjel nappal etetni őket
14/15 A kérdező kommentje:
Szereztünk kecsketejet,holnap meg szétnézünk állatpatikában is,amúgy az állatorvos azt mondta hogy jó az anyatej is(mármint az enyém).Úgy isznak cumisüvegből,mintha mindig is ezt csinálták volna:)
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. máj. 24. 14:34
15/15 anonim válasza:
Gratula.Nekem még sosem sikerült kézből felnevelni kiskutyát.Bár én csak kutyatápszerrel próbáltam,és nem szülőhiány miatt,hanem mert valami egyéb miatt nem szopott rendesen.Az anya meg kiselejtezte...Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!