Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinaljak hogy a kutya...

Greenpeace kérdése:

Mit csinaljak hogy a kutya megegye a tapot?

Figyelt kérdés

Mostnaba hazi kosztot kap ami husbol,rizsbol,murokbol all+valamien husle.Azert kap most hazi kosztot mert nem eszi meg a tapot.Lehet azert mert eleg olcso volt,de jelenleg nincs sok penzunk.Tudtok egy jo tapot olcson?Romaniaban elek.Egy Cane Corsom van 2 eves es 9 honapos.MKuldok egy linket,milyen tapot hasznalunk:

[link]

Pont ilyent.Es nem nagyon szereti.H valaki tud egy jo tapot max. 2000-3000 Ft korul minimum 10 kg.

2011. máj. 24. 09:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 12:04

Nem te nevelted a kutyád, hanem ő téged, gratula :) Főzőcskézz akkor neki, ha időd van rá :)

2011. máj. 24. 12:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Egyszer gyere és nézd meg a kutyám, majd meglátod h ki a vezér kettőnk közt. Mindent megtesz első szóra, láb mellett jön, rám figyel, ha szólok még a tüzelő szukától is visszafordul, sorolhatnám még. Egyszerűen csak a szar tápot nem eszi meg - és meg is értem. Akármilyen márkás és akármennyibe kerül, akármi is van ráírva, nem tudhatod, h mi van benne.

2011. máj. 24. 12:38
 13/19 anonim ***** válasza:

De pl az Eukanubát is már a Procter&Gamble gyártja. Fasza lehet, mit ne mondjak. Az enyém meg kap szivet, vaddisznót, kacsafejet (imádja), nyers zöldségekért meg van bolondulva, májat, rizst, húslevest, stb.

Kimész vele a napra és világít a szőre.

2011. máj. 24. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
légyszives ne térjünk el a témától :)
2011. máj. 24. 13:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a vlaszokat ,akkor most mit csinaljak ezzel tappal mert nem dobhatom csak ugy ki,mert apukam nem engedne.Es romaniaba lehet talalni Dog Chow-ot?
2011. máj. 25. 07:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, én is Romániában lakom. De petshopba keresd, ne üzletekben, mert ott csak szarokat lehet kapni.
2011. máj. 25. 12:13
 17/19 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez jo?mert nem akarok egyszerre sokat venni.De mit csinaljak az ARO tappal???nem szabad kidobjam.

[link]

2011. máj. 25. 20:06
 18/19 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez jo tap?

[link]

19,00 RON=1244 FT

Magyarul:

Beltartalom:

nyersfehérje 23%

nyers zsír 11%

nyersrost 2,3%

nyers hamu 8%

nedvességtartalom 9%

kalcium 1,2%

foszfor 0.9%

2011. máj. 25. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
MINIMUM 60%-os fehérjetartalom alatt én nem venném meg. Én úgy etetem a kutyát, h amit én se ennék meg, azt neki se adom oda. Én se örülnék egy alig húsos fasírtnak, akkor ő se.
2011. máj. 30. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!