Melyik kutyaeledel tökéletes akutyáknak?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 10:37
11/14 anonim válasza:
Szerintem a Josera is nagyon jo pedig nem is olyan drága a mieink eszik rendesen:)
12/14 anonim válasza:
a kaja minősége nem elsősorban arra irányul, hogy másnapra jobban nézzenek, ki, fényesebb legyen a szőrük, stb. Évekkel hosszabbíthatják meg kedvenceink életét. De nem vitatkozni akarok, te vagy az élő példa, hogy vkinek egyszerűen nem jók, a magasabb árú/minőségű tápok, a középkategóriással viszont teljesen jól elvannak, ezzel nincs is semmi baj. Lényeg, hogy a csepit és társait ki kellene verni az egyszeri ember fejéből, mert sajnos személy szerint is nagyon sok olyan embert ismerek akik azzal etetnek, amikor hasonló árért lehetne sokkal jobbat is kapni.
13/14 anonim válasza:
Az egyik kutyám a szaporítónál 4 hónapos koráig felnőttnek való Chappyn és maradékon élt,kész is a gyomra egy életre.
Soha nem vennék ilyet nekik.
Egyszer kaptam Pedigree-t valakitől,egy kis zacskónyit.Csinált tőle akkora kupacot a kutyám,hogy olyat még nem láttam.
14/14 anonim válasza:
kutyája válogatja. ez közhely de igy van. én 2 fajta joserával etetek, jól néznek ki, fényes a szőrük, a tápnak jó az összetétele és realative olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!