Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy nagyobb méretű, barátságos és játékos(esetleg vízkedvelő) kutyust.

Kertes házban élek, nagyon nagy az udvarunk, de minden nap mennék vele futni.

15 éves lány vagyok.

Esetleg, ha keverék kutyust kapnék, akkor valamit másképnt kell velük csinálni mint a fajtisztával? Úgy értve, hogy etetése, mozgása, gondozása stb...??

Köszönöm a válaszokat.

ja..és még egy kérdés. :D

A Toto lány vagy fiú név? és nagy méretű kutyához illi?

2011. máj. 22. 09:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Magyar vizsla? Imádja a vizet, szeret futni. Kutyákkal ès emberekkel is nagyon barátságos, de ha a hàzat nem is védi meg, azért ugat ha baj van. Kezdõ kutyásoknak is tökéletes és nem utolsó sorban magyar. 16f-vizslatartó. Am aTotó szerintem fiù név ès egy vizslának tökéletes.
2011. máj. 22. 09:32
 2/20 anonim ***** válasza:

A Toto szerintem kan kutya név

Golden retriever-t ajánlok neked szereti a gyerekeket és barátságos kutya.

Sok sikert a válsztáshoz

[link]

2011. máj. 22. 09:33
 3/20 A kérdező kommentje:

A vizslán gondolkoztam :)

meg a labradoron..:)

sajnos, inkább lány kutyust szeretnék.

és nagyon nem szempont,h házörző legyen.

2011. máj. 22. 09:35
 4/20 A kérdező kommentje:
mennyi kb. egy gondel kutya?
2011. máj. 22. 09:35
 5/20 anonim ***** válasza:
egy golden szerintem ha normális helyről. kb 30-60 ezer forint.. de inkább a vizsla..
2011. máj. 22. 09:37
 6/20 anonim ***** válasza:
A vizsla olcsóbb, még tenyésztőtől is, mert magyar. Sajnos :(
2011. máj. 22. 09:46
 7/20 A kérdező kommentje:
miért "sajnos?"
2011. máj. 22. 09:52
 8/20 anonim ***** válasza:
Magyar vizsla, Golden retriver, Labrador. Imádnak futni, vízben úszni, játszani és rendkívül jó családi kutyák. De menhelyen is szétnézhetsz, vagy esetleg a fajtamentőknél, ott is rendkívül aranyos és értékes kutyusokat lehet találni. Nagyon hálásak, hűségesek.
2011. máj. 22. 09:59
 9/20 anonim ***** válasza:
A keverék kutya is ugyanúgy kutya mint a fajtatiszták,tehát ugyanolyan gondozást és szeretetet :) igényel.
2011. máj. 22. 10:00
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem is úgy értettem,hogy kevesebbet foglalkoznék egy keverékkel..csak hogy esetleg nem kell e valamilyen más kaját adni nekik vagy ilyesmi..

Sajnos a városomban nincs ilyen kutyamenhely és ilyesmi..A környező városokból meg csak vonattal tudnék elhozni kutyust, de azt meg nem tudom,hogy hogyan lehetséges.

2011. máj. 22. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!