Fogadott valaki örökbe kutyát menhelyről?
15:22-nek.
Az Illator út NEM menhely hanem a fővárosi ebrendészeti telephely. SINTÉR telep.
A menhely és a sintér között óriási külömbség van.
Azt megkérdezhetem, hogy hogy tudtatok választani? Nekem nincs kutyám, cicc van, tenyésztőtől. Nekem bármilyen macska jó lenne, de ez a kis lusta ittmarad a másodikon velünk, bár ki tudna menni az udvarról ha nagyon akarna, de nem vágyik, szoktam néha sétáltatni, de laposkúszásban kotor vissza, a "bármileyn" cica meg elmenne..:S
Ha elmentek menhelyre mi alapján választatok kutyát? Meglátod, megszereted.. És a többit nem sajnáljátok otthagyni?:S Plusz milyen korút hoztatok/vittetek el? A városban ahol lakom minden szombaton a piacra ki szokott menni a menhely, éppen leválasztható, azaz kicsi kutyákkal és cicákkal, beoltogatva ingyen elvihetőek. Öregebb, vagy inkább ilyen kicsi kutyát választanátok?
12:03
Próbálj úgy választani, hogy a Te igényeidnek megfeleljen.
( mi hoztuk ki a tk.-ett nj.-t )
Pl. ha gyerek van, akkor szeresse a gyerekeket. Ha sportolni szeretsz akkor nagy legyen a mozgás igénye. Vagy pl. van egy manyek a háznál, akkor ne bántsa a macskákat...stb.
Érdemes menhelyről választani, mert ott már tudnak felvilágosítást adni hogy melyik kutyának milyen a személyisége. Melyik passzol az igényeidnek.
Mi azért mentünk sintér telepre, mert nem volt fontos, hogy szeresse az embereket, vagy a macskákat, csak az hogy nagy testű legyen és ugasson. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!